★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Kiwijaspis

Kiwijaspis

Information om Kiwi Jaspis ♡
Kiwi jaspis lär vara en mycket vårdande sten som kan upprätthålla och stödja oss i tider av stress. Dess energi kan hjälpa oss att känna oss mer avslappnade och lugna. De kan användas i healing, då de lär förena alla aspekter av ditt liv. Kiwi jaspis sägs justera, rena och balansera chakran och absorbera negativ energi. Kiwi jaspis unika komposition sägs vara upplyftande och kan höja vårt välbefinnande och humör. De sägs anpassa oss till jordens vibrationer och kan skapa en inre balans och harmoni.

Egenskaper hos Kiwi Jaspis
♡ Lär stödja oss i tider av stress
♡ Kan användas för healing
♡ Sägs ge avslappnade och lugna energier
♡ Kan absorbera negativ energi
♡ Lär öka positivitet

Användningsområde för Kiwi jaspis
Bär gärna Kiwi jaspis i perioder av stress. De kan användas i healing, både för dig själv och för andra samt för att balansera chakran och rensa negativa energier och känslor. Använd gärna under meditation eller yoga, då de lär skapa inre balans och harmoni.

Chakra: Hjärtchakra

Stjärntecken: Väduren, Lejonet & Skytten

Element: Eld

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Kiwi jaspis lär vara hjälpsam för de som lider av ett beroendeframkallande eller tvångsmässiga beteenden genom att de sägs driva den känslomässiga styrka och energi som krävs för att möta verkligheten av sina problem och påbörja läkningsprocessen mot återhämtning. Dess förmåga att absorbera negativa energier lär endast tillåta positivt ljus att lysa på vår aura!

Kiwi Jaspis, ibland känd som Sesam Jaspis, är en havsgrön sten med svarta och klara “kristallfläckar”. Dessa spräckliga stenar blandas ofta med genomskinliga kristallina formationer. De ljusa, nästan vita varianten av dessa stenar får vanligtvis namnet Sesam Jasper, medan den ljusgröna sorten är vad som vanligtvis kallas Kiwi Jaspis. Det som ger denna sten sin unika mintgröna färg är en blandning av turmalin, kvarts och amazonit.

Ladda & rena Kiwi Jaspis ☾
Du kan ladda Kiwi jaspis i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta. Du kan rena din magiska sten med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar