★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Islandsspat

Islandsspat

Optisk kalcit som också kallas Islandsspat och Islandskristall. Fantastiskt vackra speglar inuti.

Information om Optisk Kalcit ♡
Optisk kalcit lär hjälpa dig identifiera tidigare misstag så du kan dra lärdom av dem i framtida situationer. De sägs rensa bort energiblockeringar genom att föra in högre energi till dina chakran och öppna för andlig utveckling, positiv energi, klarhet och överflöd.

Kristaller av Islandsspat

Egenskaper hos Optisk Kalcit
♡ Lär ge klarhet och positiva energier
♡ Sägs hjälpa dig att ta emot lärdomar av tidigare misstag
♡ Lär ge överflöd
♡ Kan användas för distanshealing

Användningsområde för Optisk Kalcit
Det sägs att om du mediterar med optisk kalcit lär den visa dig alla delar av världen. Den lär även vara mycket härlig och passande i kristallnät och på altare som handlar om klarhet och manifestering. Optisk kalcit lär också vara ett bra verktyg vid distanshealing eftersom den kan förstärka sändningen av energier.
Dessa är naturligt transparenta parallellogrammer som varierar i färgen från helt vita till guldbruna.

Chakra: Samtliga

Affirmation: “Jag ser alla aspekter av mig själv och världen med storsint klarhet och jag accepterar allt jag ser”.

Kristallnät: Sökare (trigonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Optisk kalcit sägs rena och aktivera alla dina chakran, de lär även förbättra flödet av energi genom de subtila kropparna. Att meditera med optisk kalcit kan förbättra din uppfattning om den fysiska världen och självet.

Denna magiska kalcit lär vara bra för att rensa bort negativ energi och för att förstärka positiv energi. Den sägs vara speciellt bra för att hjälpa till att ta bort känslor av rädsla, vilket kan ge mer optimism och styrka.

Optisk kalcit sägs hjälpa till för de som kan behöva mer tydlighet, och till de som vill applicera läran om attraktion och manifestation. Optisk kalcit lär precis som klar kvarts förstärka avsikter och kan programmeras för ett visst syfte. Den kan hjälpa dig identifiera tidigare misstag så du kan dra lärdom av dem i framtida situationer. De sägs även rensa bort energiblockeringar genom att införa högre energi till dina chakran och öppna för andlig utveckling.

Du kan läsa en tidning genom optisk kalcit. När ljuset passerar genom den transparenta kalciten böjer den sig på två sätt, vilket lär göra att bilderna blir dubbla. Hur häftigt?

Dessa kalciter bildar ett naturligt parallellogram, vilket i sin tur lär göra dem mycket användbara i kristallnät och energinät.

Ladda & rena Optisk kalcit ☾
Optisk kalcit lär ha renande energier och sägs förstärka enbart positiva energier, därav skulle du inte behöva rena optisk kalcit speciellt ofta, eller om alls. Känn dig för vad som kan passa dig bäst!
Du kan ladda din magiska kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Om du önskar att rena kan du göra detta med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar