★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Indigo Gabbro (Mystic Merlinite)

Indigo Gabbro (Mystic Merlinite)

Information om Gabbro ♡
Gabbro, kallad Indigo Gabbro och ibland även Mystic Merlinite, är en svart kristall med gråaktiga fläckar. De bär ofta på en magisk lavendelton i direkt solljus. De förväxlas ibland med merlinit men där dessa stenar skiljer sig från varandra. Merlinit är en form av dendritisk agat, en vit sten med svarta mönster som liknar trädgrenar (såsom trädagat). Gabbro sägs bland annat vara en fantastisk kristall att använda för andligt arbete och intuition.

Egenskaper hos Gabbro
♡ Sägs vara extremt jordande och ha förmågan att koppla dig till ditt högre medvetande
♡ Kan lokalisera energiblockeringar i kroppen och anpassa alla chakran
♡ Lär inspirera till logik och praktiska lösningar
♡ Sägs verka skyddande och ha förmåga att absorbera, rensa och omvandla skadlig och negativ energi
♡ Sägs vara en idealisk kristall att använda under skuggarbete

Användningsområde för Gabbro
Gabbro lär vara en fantastisk kristall att arbeta med under meditation. De sägs hjälpa dig att få en djup kontakt med din intuition och utveckla dina förmågor genom att känna av energi på olika sätt. Bland annat att avkänna energi genom att höra, genom inre vetande, genom att känna och genom att se. De lär även vara en idealisk kristall att använda i skuggarbete, där man fördjupar sig i sina ljusa och mörka sidor, så att du kan känna igen, förstå och balansera det som utgör ditt individuella jag. Detta kan göra det möjligt för oss att se våra skilda sidor och eventuella förändringar som vi kan behöva i vårt liv. Kristallen kan även bäras för att absorbera, rensa och omvandla negativa energier.

Chakra: Kronchakra, Tredje ögat & Rotchakra

Affirmation: "Jag öppnar upp för att se".

Stjärntecken: Oxen & Kräftan

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Gabbro lär inspirera till praktiska lösningar som vi kan behöva för att tackla problem som vi kan stå inför. De sägs hjälpa oss att lokalisera energiblockeringar i vår kropp och ge balans genom att sammanväva vårt undermedvetna med vårt medvetna sinne.

Kristallen sägs även skänka styrka, förtroende och inre frid med sin specifika och unika förmåga att hålla oss jordade och samtidigt öppna vårt kronchakra.

Fysiskt tros Gabbro användas för att hjälpa immunförsvaret, lindra feber, klimakteriebesvär, mensvärk, svullnad, blåmärken och stukningar.

Ladda & rena Gabbro ☾
Du kan ladda denna magiska kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena Gabbro med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar