★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Grön Apatit

Grön Apatit

Information om Grön Apatit ♡
Grön apatit sägs vara en otroligt fin kristall för kunna manifestera och inspirera till överflöd, välstånd och att leva dina drömmar. De lär skapa hälsosamma emotionella och fysiska vanor, hela ditt hjärta, hjälpa till att släppa gammal smärta och inspirera till ett rikt liv! De kan stötta dig att fira livet och leva här och nu.

Egenskaper hos Grön Apatit
♡ Sägs vara en kristall för glad inspiration och kraftfull manifestation
♡ Lär ge styrka och hopp att fullfölja sina drömmar, trots om tiden kan vara svår och vägen framåt verkar skrämmande.
♡ Kan stötta till skratt och sägs stöta bort mörker som försöker dröja sig kvar omkring oss
♡ Sägs hela och utöka vår aura
♡ Kan uppmuntra oss till att se över våra känslomässiga och sociala vanor
♡ Lär ha en stark hoppfull energi

Användningsområde för Grön Apatit
Grön apatit kan användas för att skapa överflöd i flera nivåer, även stötta oss att bryta eventuella karmiska band som håller oss tillbaka. Kan användas i kristallnät, spell jars eller magipåsar för överflöd, uppmuntran och inspiration. Då de sägs ge oss styrka och hopp att fullfölja våra drömmar, inspirera till glada tankar och uppmuntra oss att leva i nuet kan denna kristall starkt rekommenderas i alla former av spirituellt arbete.
Sätt dina intentioner under månen, med musik eller styrkan av dina ord.

Chakra: Hjärtchakra, Halschakra & Tredje ögat

Affirmation: “Livet är enkelt och fullt av glädje när jag ställer in mig till naturen och anpassa mig till mitt inre barn och högsta jag”.

Stjärntecken: Tvillingarna

Element: Vatten & Jord

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Grön apatit sägs uppmuntra oss att leva i nuet och använda vår mentala energi för att planera och ta kontroll över våra tankar för en underbar framtid. Dess hoppfulla energi sägs vara idealisk för de som önskar bibehålla ett glatt humör samt för de som kan behöva hoppfull energi om man till exempel återhämtar sig från skada eller sjukdom. Bli påmind om att vara litet steg och seger är värd att fira i din helande resa ♡

De lär vara en underbar talisman för problem med det fysiska hjärtat, där de kan vara särskilt bra om kronisk stress och ohälsosamma vanor har bidragit till eventuella problem. De kan uppmuntra oss att titta på vår livsstil och de underliggande föreställningarna som motiverar oss och som kan avgöra var förändringar kan göras. Grön apatit sägs uppmana oss att skratta oftare och att inte ta allt på så stort allvar. Men de kan även påminna oss om att helande och ett lyckligt liv är vårt ansvar.

De sägs även uppmuntra kreativitet, variation och spontanitet och kan ge oss glädjefull tillåtelse att fullfölja våra många passioner utan skuld eller skam. De lär även vända tråkiga och negativa känslor till positiva så vi kan njuta av livet mer!

Grön apatit tros vara särskilt användbara för att hjälpa oss med känslor av att vara “ovärdiga” kärlek och uppmärksamhet, där de kan påminna oss om att investera i sunda relationer där vi kan få våra behov tillgodosedda. De lär också få oss att känna oss mer bekväma att spendera pengar på roliga aktiviteter och egenvård.

Ladda & rena Grön Apatit ☾
Du kan ladda denna magiska kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena grön apatit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten, vilade hos en blomma och med renande intentioner.

Lämna en kommentar