★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Vit Kalcit

Vit Kalcit

Information om Vit Kalcit ♡
Vit kalcit lär vara en kraftfull energiförstärkare och “renare”. De kan rena energier och föra rena och klara tankar till sinnet. Det sägs vara en fantastisk kronchakra-helare och där de kan koppla dig till universum! Vit kalcit sägs ha flera olika användningsområde och egenskaper, bland annat lär de ge dig hopp för framtiden, lugna ditt sinne, lindra stress och höja andlig utveckling och tillväxt.

Egenskaper hos Vit Kalcit
♡ Lär rena dina fysiska och subtila kroppar
♡ Kan underlätta en högre medvetenhet, psykiska förmågor och kanalisering
♡ Sägs ge dig styrka att övervinna hinder
♡ Lär ge energi och balansera alla dina chakran

Användningsområde för Vit Kalcit
Att placera en bit kalcit i ett rum sägs rensa bort stillastående och negativa energier samt öka din egen spirituella energi. Kan användas under meditation eller vid tillstånd där du känner dig omotiverad och trött. De lär ge dig motivation, energi, verka jordande och kan ge dig glädje och lätthet. De kan även användas under ritualer och som förstärkare till dina intentioner och i kristallnät.

Chakra: Kronchakra & Tredje ögat

Kristallnät: Stärkare

Kristallelixir: Indirekt

Vit Kalcit lär boosta minnet och stimulera insikter. Kan vara en användbar sten för studier, under arbete eller när du har mycket att hålla reda på i huvudet. De kan hjälpa dig att agera på idéer och våga tro och lita på dig själv.

De sägs även rena dina organ, hjälpa dig kropp att tillgodogöra sig kalcium, stärka leder och skelett samt stärka ditt immunförsvar.

Ladda och rena Vit Kalcit ☾
Du kan ladda detta klot i fullmånens ljus.
Du lär inte behöva rena Vit Kalcit, önskar du att rena kan du använda dig av rökelse, ljud och renande intentioner.

Recommended products

Lämna en kommentar