★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Golden Kalcit

Golden Kalcit

Information om Golden Kalcit ♡
Dessa underbara gyllene klot sägs stärka självförtroendet och kan öka känslor av självvärde och mod. De lär vara till god hjälp för att lära sig alla typer av nya färdigheter och utveckla talanger. Golden Kalcit kan användas som förstärkare och för att ge motivation. De sägs ha en balanserande inverkan, kan hjälpa dig att släppa taget om saker som du kan behöva släppa och sägs finnas där för dig i stöd och återhämtning. Underbara Golden Kalcit kan även underlätta meditation, öka kreativiteten, påskynda andlig tillväxt, förstärka energi och rena från negativa energier. De lär fokusera och lugna sinnet samt anpassa oss till de högre frekvenserna.

Egenskaper hos Golden Kalcit
♡ Sägs ge mod, stärka självförtroende och energi
♡ Lär hjälpa dig i återhämtning från olika känslomässiga effekter
♡ Kan verka som förstärkare, ge motivation och ha en balanserande inverkan
♡ Lär stärka vitaliteten och tända din inre glöd

Användningsområde för Golden Kalcit
Golden Kalcit kan användas som förstärkare i olika kristallnät men även för att manifestera en önskan. Att sitta en stund med denna underbara kristall eller använda den under meditation lär förstärka din inre styrka, tända din inre glöd och dina mediala förmågor. Behöver du införa ny energi och släppa sådant som inte längre är av vikt för dig, få balans och stärka din inre kraft så lär detta en kristall för dig! Golden kalcit sägs vara som en fin och ödmjuk vän som finns där för dig i alla lägen.

Chakra: Kronchakra, Solar Plexus, Navelchakra

Affirmation: “Jag tänder min inre glöd och låter mig inte stoppas”.

Stjärntecken: Kräftan, Lejonet, Fiskarna

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Indirekt

Golden Kalcit kan hjälpa dig att se på dina utmaningar objektivt, så att du kan hitta de mest effektiva lösningarna, samtidigt lär den hjälpa dig att behålla balans och motivation. De sägs stimulera intellektet så att du inte överanalyserar i onödan, vilket kan ge dig mental klarhet.

De kan stödja din mentala vakenhet och lär uppmuntra till ett avslappnat tillstånd, minska stress och hjälpa dig att byta ut gamla mönster så du kan få nya erfarenheter och kärlek framåt i ny riktning. De lär även hjälpa dig att övervinna prokrastinering (uppskjutarbeteende), där du kan få möjlighet att släppa rädslor så att du kan gå förbi dina upplevda blockeringar.

Ladda och rena Golden Kalcit ☾
Du kan ladda dessa magiska klot i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena Golden Kalcit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar