★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Fuchsit

Fuchsit

Information om Fuchsit ♡
Fuchsit sägs stå för föryngring och förnyelse. De lär hjälpa vårt inre barn att titta fram och påminna oss om att åldern är obetydlig, det är inställningen i hjärta och sinne som har betydelse. Fuchsit sägs stötta mental och känslomässig balans.

Stenar av Fuchsit hittar du här

Egenskaper hos Fuchsit
♡ Lär ge balans och acceptans
♡ Kan ge lugn och stresslindring
♡ Sägs ge andlig vägledning och kontakt med olika varelser

Användningsområde för Fuchsit
De lär stärka kontakten med änglar, feer och andliga guider och kan därför vara mycket användbar för den som söker rådgivning från dessa varelser och väsen. De lär dessutom vara perfekt att ha i sovrummet för god sömn.

Chakra: Hjärtchakra

Affirmation: "Jag är eftertraktad och älskad. Kärleken kommer att göra mig fri. Jag tillhör. Jag släpper ilska och frustration. Jag accepterar saker som de är" & "Mirakel är precis runt hörnet".

Zodiak: Vattumannen

Fuchsit är ren skimrande grön muskovit (en form av glimmer) som man oftast ser tillsammans med rubin i handeln (fuchsit med rubin). Dessa fantastiska råa bitar är av enbart den skimrande gröna fuchsiten.

Rå bitar är lite ömtåliga och bör hanteras varsamt och man kan räkna med skimrande glittriga fingrar när man tar på den. Kanske lite som magiskt fe- stoft?

Fuchsit beskrivs som en fe-kristall, som strösslar guld och skimrande gröna "flingor", fe/älv-stoft, vart den än befinner sig och går. De sägs ge starkt helande energier för att uppmuntra till positivitet, glädje, avkoppling och mirakel! 

De sägs hjälpa till med mental och känslomässig balans och kan skänka lugn och en djup medkänsla, förståelse och acceptans.

Fuchsit lär förstärka energin i andra kristaller och kan gärna kombineras för att uppnå en starkare kraft. Det sägs vara en stark kristall för healing som kan lugna den som känner sig överväldigad och stressad. Lär vara perfekt i sovrummet.

De kan stärka kontakten med änglar, feer och andliga guider och sägs vara mycket användbar för den som söker rådgivning från dessa varelser och väsen.

Ladda & rena Fuchsit ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på eller kring ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din fuchsit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Vi rekommenderar inte att rena rå fuchsit i vatten.

Du finner dessa otroligt magiska rå fuchsit här: Fuchsit rå stenar 

Lämna en kommentar