★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Fluorit

Fluorit

Information om Fluorit ♡
Fluorit sägs öka koncentrationen och kan skärpa sinnet. Den lär läka ett brustet hjärta och ger den emotionella kroppen en förståelse för tidigare händelser i det undermedvetna som kan hindra hjärtat och sinnet från att acceptera det som sker eller har skett. Lär även stimulera logiska tankeprocesser.

Egenskaper hos Fluorit
♡ Lär ge mental styrka och ökad koncentration
♡ Sägs vara verka renande
♡ Lär läka emotionella trauman och hjärtesorg

Användningsområde för Fluorit
Dess egenskaper lär stötta och hjälpa dig och kan till exempel bäras med dig när du behöver samordna dina fysiska och mentala förmågor inför viktiga test, möten eller tävlingar men även för att läka emotionella trauman.

Chakra: Lär bero lite på färg men övergripande hjärtchakra, tredje ögat och kronchakra.

Affirmation: "Jag är fri från alla negativa energier".

Kristallnät: Stärkare (Kubisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Fluorit sägs stabilisera och rena negativ energi från auran och chakrana. Den lär läka ett brustet hjärta och ger den emotionella kroppen en förståelse för tidigare händelser i det undermedvetna som kan hindra hjärtat och sinnet från att acceptera det som skett.

Den sägs frigöra missbrukarens ofrihet och läka emotionella trauman som kan ge bränsle åt missbrukandet och lär harmonisera med hjärtat och sinnet. Fluorit lär förbinda sinnet med själen och stimulera den logiska tankeprocessen. Under natten sägs den skydda mot mardrömmar och kan hindra väsen som försöker penetrera dina drömmar från att nå dig.

Fluorit i alla dess färger, men främst regnbågsfluorit, sägs hjälpa vid förändringar i hormonbalansen och verka stabiliserande. Den sägs även stärka sexuella drifter och hjälpa till under befruktningsprocessen. Det sägs att om man bildar en ring av fluoriter runt sängen att den lär verka extra starkt för dessa drifter och process.

Ladda & rena Fluorit ☾
Du kan ladda din magiska fluorit i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din fluorit med hjälp av rökelse, ljud och renande intentioner. Det sägs att fluorit lär dra till sig negativa energier och kan därför behöva renas ofta. Fluorit tål inte att renas i vatten.

Du hittar våra stenar av Fluorit här

Lämna en kommentar