★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Fossiler

Fossiler

Information om Fossiler ♡
Fossiler är spår av eller också rester av djur och växter som bevarats på olika sätt, ofta har de förstenats i bergarter, där de lämnar magiska avtryck och försteningar. De är oftast delar som är väldigt motståndskraftiga som bevaras såsom till exempel delar av djur - skal, ben och tänder. Hos växter är de ofta frön, sporer, blad och stammar.

Fossiler lär ha flertalet historier med sig och där de sägs kunna berätta om en förtrollande och förfluten värld.

En del rester av djur, främst klor och tänder, gjordes de ofta smycken av och där det än idag görs smycken på liknande sätt. Ofta i så kallade amuletter som hängs i ett halsband mot kroppen. Detta för att de sägs ge magiskt skydd mot sjukdomar och olyckor men där de även kan ge kraft och lycka. Ofta kopplas dessa amuletter och magiska föremål till talismaner som sägs ha förmågan att skydda sin ägare och ge lycka och framgång.

Hos oss hittar du bland annat dinosauriefossil och fossilerade hajtänder. 

Information om dinosauriefossil
Dinosauriefossil sägs stärka personlig tillväxt och spirituell utveckling. Där de sägs kunna skänka självkänsla och hjälpa dig identifiera din egen sanning och att stå fast vid dina egna värderingar. De lär lindra tvångstankar och destruktivt mentalt beteende och kan hjälpa dig se helheten istället för enskilda problem.

Information om fossilerad hajtand 
Hajtand sägs representera maskulin kraft och kan bringa ljus. De sägs bringa ljus över sådant som ser mörkt ut och där utgången oftast kan vara svår att se. Hajtand lär vara en kraftsymbol som symboliserar styrka och makt. De kan hjälpa dig hantera frågor och händelser på ett konstruktivt sätt och vända "den mörka utgången" till din fördel.

Du kan använda din hajtand som en talisman som lär ge styrka och boosta ditt självförtroende. De sägs vara bra att bära med sig, då de kan hjälpa dig att anpassa dig i sociala situationer där du i vanliga fall kan känna dig obekväm. Hajtand sägs även vara bra att bära med sig när saker och ting kan kännas hopplöst - för att skapa ljus i dessa situationer.

Lämna en kommentar