★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Apachetår

Apachetår

Information om Apachetår ♡
Apachetår sägs läka gamla sår som uppstått genom svek eller trauman. De lär öka förmågan att känna igen riskfyllda situationer, där du känslomässigt kan råka illa ut men där de också kan absorbera olika former av negativ energi. De sägs även hjälpa dig att förlåta för att kunna komma vidare i livet.

Egenskaper hos Apachetår
♡ Sägs läka gamla sår
♡ Lär absorbera olika former av negativ energi
♡ Kan hjälpa dig att förlåta
♡ Sägs ha jordande egenskaper

Användningsområde för Apachetår
Kan med fördel användas under spirituellt arbete, då de sägs jorda dig när du arbetar på höga frekvenser och kan hjälpa dig behålla fotfästet, så att du kan undvika eventuell yrsel och minnesförlust under processen.

Chakra: Baschakra

Affirmation: "Jag bejakar att jorden är mitt hem, att jag är jordad, trygg och beskyddad och jag släpper alla sår och negativitet som håller mitt andliga jag tillbaka".

Kristallnät: Ingen specifik roll

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Apachetår är en genomskinlig variant av obsidian och är ett vulkaniskt glas (den ogenomskinliga varianten kallas Svart Obsidian).

Precis som Svart Obsidian sägs de absorbera negativa energier och lär kunna spricka om de inte hinner omvandla all denna eventuella negativa energi. De bör därför renas regelbundet. Skulle de olyckligt spricka sägs det vara av vikt att återförena de till jorden och begrava de där.

Ladda & rena din Apachetår ☾
Du kan ladda din magiska apachetår i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och en selenitplatta.
Du kan rena din apachetår med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

Se våra Apachetår stenar

Recommended products

Lämna en kommentar