★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Blå Apatit

Blå Apatit

Information om Blå Apatit ♡
Blå Apatit sägs rena och balansera auran från blockeringar. De lär stärka förmågan till självuttryck på alla nivåer. Blå apatit sägs vara en underbar sten för de inom kreativa yrke eller för de personer som gillar att skapa. Såsom konstnärer, författare och människor som tillverkar egna unika ting! De lär även vara magiska vid manifesteringar och en hjälpande hand på vägen mot att nå resultat och mål.

Egenskaper hos Blå Apatit
♡ Lär öppna upp vid och för kreativitet och manifestering
♡ Sägs verka balanserande och renande
♡ Kan ge självkontroll och självuttryck

Användningsområde för Blå Apatit
Kan användas eller bäras med dig för att stärka kreativiteten, att få saker gjorda och för att uttrycka dig själv på olika sätt. De lär även balansera kroppens chakran och rena auran, och kan till exempel finnas med dig under meditation eller bäras med i en tygpåse under arbetsdagen.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat och Solar plexus

Affirmation: “Jag öppnar mitt inre öga för att nå uråldrig kunskap”.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Blå apatit lär hjälpa dig som vill kontrollera ditt matintag och behärska hungern i en eventuell viktkamp. Att bära den på dig under dagen kan stötta och behålla balansen i jobbiga stunder. De sägs rena och balansera auran och rensa eventuella blockeringar. De lär synnerligen vara magiskt bra i kristallutlägg som gäller chakrabalans och att balansera yin - och yang energier.

Fysiskt så sägs apatit verka mycket helande på kroppens meridianer, organ och endokrina körtlar. De sägs till exempel stärka tänder, ben och brosk om de tas upp via elixir eller kristallvatten och där de även kan lugna rädslor inför ett tandläkarbesök.

Ladda & rena Blå Apatit ☾
Du kan ladda din magiska aptit i fullmånens ljus, i solens strålar, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena aptit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner. Tänk på att kristallen lätt repas.

Lämna en kommentar