★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Angelit

Angelit

Information om Angelit ♡
Angelit sägs öppna upp för ett medvetande på högre nivåer. De lär stärka telepatisk kommunikation och sägs vara bra när man vill ha kontakt med andra dimensioner. Angelit kan även vara till stor hjälp vid astralresor och lär hjälpa sinnet att bli fritt så att själen kan passera.

Egenskaper hos Angelit
♡ Lär ge andlig kontakt och ett högre medvetande
♡ Sägs vara till hjälp vid astralresor och telepatisk kommunikation
♡ Lär ha lugnande, fridfulla och änglaliknade energi

Användningsområde för Angelit
Bär de gärna som talisman när du vill vara i kontakt med dina skyddsänglar och guider. De lär hjälpa dig att ha öppna sinnet så att du kan hämta information från andra världar. Kan användas under meditation, i ritualer eller vid till exempelvis tarotläggning och vid frågor där du söker efter svar.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Kronchakra & tredje ögat

Affirmation: “Jag är öppen för att få stöd från mina guider och änglar”.

Kristallelixir: Endast indirekt

Dessa magiska kristaller sägs stimulera födelsen av psykiska gåvor som klarsyn, mental telepati, kanalisering, mediumskap och automatisk skrift. De lär ge extra kreativitet till den som använder kristallen för deras egna personliga ritualer och för trollformler.
De sägs användas i olika ritualer främst för de lär vara en lugnande kristall som kan rensa och lindra ångest och stress, men även för beskydd. Angelit sägs också kunna linda eventuell ilska och hjälpa till självförståelse och kreativa verk.

Angelit lär fördriva rädslor och främja en känsla av lugn, inre fred, säkerhet och uppmuntra till förlåtelse. De kan även lindra spänning i kroppen och stress, såsom vid huvudvärk och spända muskler.

Ladda & rena Angelit ☾
Du kan ladda dessa magiska kristaller i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena angelit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Angelit är en skör kristall som inte ska utsättas för vatten då de riskerar att gå sönder.

Du hittar våra kristaller av angelit här: Angelit 

Recommended products

Lämna en kommentar