★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Alla blogginlägg

Kristallnät för bättre ekonomi

Kristallnät för bättre ekonomi

Kristallnät för en bättre ekonomi!

Många frågar oss hur man kan förbättra sin ekonomi genom att använda stenar och kristaller så nu tänkte vi visa ett av Gittes egna kristallnät som hon har stående framme för just detta ändamål.

Det första du behöver göra är att välja ut en riktigt bra plats för ditt kristallnät. Det bör vara en plats där du kan skapa rätt typ av energi som sedan kan få växa sig starkare och starkare och det allra allra bästa är att skapa en “Sakral plats” som alltid hålls ren både från damm, smuts och negativ energi.

Vad är negativ energi?

Man pratar ofta om negativ energi men kom ihåg att det finns ingen “negativ energi”, all energi är neutral. Energi är bara energi. Punkt. Däremot så reagerar vi olika på olika typer av energier och uppfattar vissa energier som negativ, därav ordet “negativ energi”. Jag använder hellre benämningen “oönskad energi” eftersom det är energi jag inte vill ha.

Sakral plats
Ok, tillbaka till den Sakrala platsen. Sakral betyder helig, andlig, okränkbar, stämningsfull, högtidlig och det är precis den typ av energi jag vill ha omkring mitt kristallnät! För att skapa en sakral plats så behöver du vårda energin på den platsen genom att attrahera energi som är samstämd med den stämning du vill ha. Som ett slags “noll-läge” en neutral andaktsfull energi. Bra sätt att skapa denna energi är genom att rena med rökelse, ställa ut kvartskristaller, meditera, be osv. Tänk på energin som finns i kyrkor, man får alltid en känsla av frid, andakt och harmoni när man stiger in i kyrkor som har byggts upp genom årtionden av andlighet och vördnad, av “god” energi.

Ju mer uppmärksamhet du ger till din Sakrala plats desto starkare blir den stämningsfulla energin där. Energin byggs upp i lager som förstärker det närliggande lagrets styrka, det är det som gör energin i just kyrkor så kraftfull.

Hur fungerar den sakrala platsen?
Ett annat exempel är om du håller två stämgafflar 2 meter från varandra och slår till den ena så den börjar låta. Ljudvågorna från den stämgaffeln kommer att sätta den andra i svängning så att också den kommer att börja låta. Du får alltså ljud i båda genom att slå till bara den ena. Ungefär samma sak är det som händer med de energilager du skapar på din Sakrala plats och i de kristaller du ställer där!

"Det finns ingen “negativ energi”, all energi är neutral. Energi är bara energi. Däremot så reagerar vi olika på olika typer av energier och uppfattar vissa energier som negativ, därav ordet “negativ energi”. Jag använder hellre benämningen “oönskad energi” .

 

Skapa ditt kristallnät

Ljudvågor och energi består av geometriskt perfekta viberande molekyler. Denna geometriska perfektion har sedan urminnes tider haft en stor betydelse för befolkningen, något som vi ser genom pyramiderna, stonehenge, tempelbyggnader, sädesfält men vi hittar den också i växter, snäckor, snöflingor, jordens leylinjer m.fl. Ja, de finns överallt!

Visste du förresten att man upptäckt att jordens inre kärna är en jättelik dodekaeder, troligtvis av järn? Helig geometri också under våra fötter! Men ok, jag känner att jag flummar ut lite idag så jag ska försöka hålla mig till saken.

Helig geometri och kristallnät

Ja, den här geometrin hittar vi även i våra kristaller och det är just detta vi kan använda för att förstärka energin i våra kristallnät (och på våra Sakrala platser), så när du ställer upp ett kristallnät så får du bäst effekt om du inte bara ställer ut kristallerna lite slumpmässigt men istället använder dig av en geometrisk form som är i samklang med det du vill uppnå!

Hänger du med? Vi väljer alltså att använda både en geometrisk mall och kristaller med “rätt” geometrisk struktur.

Vill du lära dig mer om detta så kan du gå min kurs i kristallhelaling! Du hittar kursen HÄR.

Men nu ska vi börja bygga! Kristallnätet jag ska visa i detta inlägg är mitt personliga kristallnät som jag alltid har stående för att attrahera och bibehålla en GOD OCH STABIL EKONOMI. Jag har byggt det på ett oktagram som också innehåller livets frö och livets blomma och det ger fina energier för växande!

En del av kristallerna finns i webbutiken så sök där om du vill bygga ett likadant och behöver köpa. 

Fokussten
Som fokussten har jag använt en spets av citrin och som supportkristaller har jag använt en av vardera smaragd, peridot, trädagat, nefrit (s.k. gul jade) och sedan har jag använt 4 grön aventurin, 8 rutilkvarts och 8 kvartsspetsar som jag riktat med spetsen inåt mot fokuskristallen i mitten.

Du behöver alltså:

  • 1 geometrisk mall av ett oktagram
  • 1 smaragd
  • 1 peridot
  • 1 trädagat
  • 1 gul jade (nefrit), grön jade funkar också bra!
  • 4 grön aventurin
  • 8 rutilkvarts
  • 8 kvartsspetsar

Under mallen har jag faktiskt också lagt en 500-lapp för att ytterligare markera en god ekonomi. Jag renade den i röken från vit salvia innan såklart. Men har du svårt att avvara så mycket så kan du lägga en 100-lapp, eller ännu mindre valör under. Eller bara en bild på pengar, det fungerar också fint!

Ta god tid på dig när du ställer upp ditt kristallnät och se till att du är harmonisk när du skapar det. Du vill inte föra in energin från när du är upprörd, ledsen eller frustrerad. Är du det så vänta hellre tills du är “nollställd” eller på gott humör.

Du måste inte använda just de stenar jag har valt till mitt kristallnät, men tänk gärna “gult och grönt” och läs på om stenarna innan du använder dem. Jag har också valt stenar med kristallstrukturer som synkar med, med undantag för peridot som är ortorombisk och nefrit som är monoklin. Övriga kristaller är tri- & hexagonala vilket förhöjer manifesteringen. Rutilkvarts innehåller dessutom rutiler som är tetragonala och som fungerar som “attraherare”. Finurligt va? Kvartsspetsarna ser kanske lite konstiga ut och det beror på att jag använt otvättade stavar, de har alltså inte tvättats med syror för att lösa upp rester från stenen de växt i (troligtvis kalcit), men det går lika bra med helt vanliga små kvartskristaller.

För att hålla energin harmonisk och “Sakral” så tänder jag stort sett dagligen en rökelsesticka och sätter mig och mediterar en stund vid det. Ofta en mantrameditation som synkar med kristallnätets energi. När det gäller pengar och materiella framgångar så använder jag mantrameditationen “Meditation for prosperity”, den gör jag precis 11 minuter, men det är absolut inget måste! Det är bara så jag gör. Du hittar meditationen HÄR.

Har du frågor så kommentera gärna! Och har du andra tips på kristallnät så berätta gärma!

/Gitte Kristallakademin

juni 18, 2024

Hej Gitte. Jag hittade denna fina blogg för några dagar sedan och blev väldigt intresserad av att göra ett Kristallnät. Tack för all nyttig information.
Jag har en fråga bara. Hur stor är din geometriska mall? Tacksam för svar ❤

Susanne Andersson
okt. 23, 2022

Hej! Jag har tittat på din youtubefilm där du visar hur man gör ett kristallnät. Jag undrar vad som lämpar sig bäst att använda som aktiveringsstav? Fungerar det med en selenitstav eller behöver det vara en kvartsstav? Mvh Mona Karlsson

Mona Karlsson

Lämna en kommentar