★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Alla blogginlägg

Kristaller som kan dra till sig kärlek

Kristaller som kan dra till sig kärlek

Kärlek! Vilka stenar kan attraherar mitt livs kärlek?

För att attrahera ditt livs kärlek – och behålla den – måste du börja med dig själv. Ja, så är det. Det finns ingen magisk sten som du kan putsa lite på och så vips, så står kärleken där (tyvärr).

Börja arbetet stegvist genom att:

 1. Se till att du själv är i balans och ser på dig själv med fin kärlek.
 2. Jobba med att öppna upp och lämna gamla relationer bakom dig.
 3. Attrahera en sund, härlig och fantastisk kärlekspartner som passar som en pusselbit i ditt livspussel ♡

Vi tar det steg för steg nedan…

Börja med dig själv!

Om du inte orkar dig själv, hur ska du då orka någon annan? Många tror att “om jag bara hittar någon, DÅ blir allt bra” och då kommer jag också att må bra… Nej tyvärr, så brukar det oftast inte bli.

Förhållandet kanske känns som ett enda långt lyckorus tills ni en dag landar, och vardagen sätter in. Det är då det märks var ni båda står i livet och hur trygga ni är i er själva. Är en eller båda fast i gamla mönster, relationer eller har låg tillit till sig själv samt låg självkänsla och/eller självkärlek, så är förhållandet ofta dömt att misslyckas även om det kanske dröjer ett år eller två… 

Satsa på dig själv istället, jobba på att bli hel och skapa balans inom dig. 

Genom att läka dig själv och få en stadig grund att stå på så har du skapat bra förutsättningar för att lyckas skapa det liv du vill ha när du äntligen träffar ditt livs kärlek. Detta kan du göra på olika sätt beroende på var du befinner dig i din utveckling och hur kärleken och förståelsen för dig själv ser ut. 

Du kan t. ex. Chakrabalansera dig med kristaller (kit för chakrabalansering) eller så kan du bära följande stenar på dig under en längre period:

 • Svart turmalin –  Kan jorda,rena och skydda auran mot negativa energier.
 • Turmalinkvarts – Lär fungera som en kosmisk dammsugare som rengör auran och återställer energierna till nolläge.
 • Svart Obsidian – Kan jorda och eliminera negativ energi. Sägs vibrera på en frekvens som förseglar auran och gör den hel. Kan skänka stor förståelse och acceptans för tidigare livserfarenheter.

Bär en eller flera av stenarna på dig under minst en vecka eller tills du känner dig klar att lämna det gamla bakom dig och gå vidare. Detta kan ta månader om du har många känslomässiga sår som ska läkas. Vi kan även rekommendera att tillsammans med kristallerna föra någon form av dagbok eller ritual för att skriva ner alla tankar som behöver lämnas för att sedan kunna ta sig vidare. 

Öppna upp & gå vidare från gamla relationer

När du återfått din naturliga balans är det dags att gå vidare och våga älska med ovillkorlig kärlek. I detta steg kan du ta följande kristaller till hjälp.

 • Rutilkvarts – Lär expandera medvetandet samt jorda och öppna upp för lycka och glädje!
 • Apachetår – Är en variant av Obsidian som kan hjälpa oss att förstå de läxor vi har att lära. De sägs hjälpa oss att vända negativa tankemönster till positiva. 
 • Flinta – Kan verka jordande och öppna upp för sanning och ärlighet. Sägs lugna känslomässiga draman och hjälpa vid läkning och acceptans av gamla sår så att man kan få möjlighet att gå vidare.

Bär en eller flera av stenarna på dig under minst en vecka eller tills du känner dig klar att lämna det gamla bakom dig och gå vidare. Detta kan ta månader om du är väldigt stängd och har många oläkta erfarenheter bakom dig.

"För att attrahera ditt livs kärlek – och behålla den – måste du börja med dig själv"

 

Attrahera Kärlek!

Och så steg tre – Fyll livet med kärlek! Här finns fyra bra stenar som kan hjälpa energierna på traven, men glöm inte bort att vara ärlig mot dig själv och storma inte iväg på känslornas vågor med första bästa bara för att personen du möter visar intresse för dig. Respektera dig själv genom att lyssna till ditt inre och ställ dig frågan:

– Sjunger det i mitt inre?

Om inte, så lita på att den rätta kommer till dig en annan dag.

 

Kristallerna som kan hjälpa dig med kärlek är:

 • Rosenkvarts – Stenen för ovillkorlig kärlek. Sägs förbättra alla typer av relationer och öppna upp hjärtchakrat för den sanna kärleken. Lär vara otroligt bra för förlåtande och romantik i förhållanden.
 • Rodonit – Kan stärka den mentala balansen och självkänslan. Lär jorda den fysiska kärleken och främja ovillkorlig kärlek.
 • Morganit – En rosa variant av Beryll som kan främja kärleksvibrationer. Sägs hjälpa till att fylla hjärtats tomrum efter trasiga förhållanden eller dödsfall.
 • Rosa Turmalin – Kan läka hål i auran som har orsakats av känslomässiga sår. Sägs verka renande och kan balansera känslor och förstärka energier för sann kärlek.

Vi har också ett färdigt kristallkit för att attrahera kärleken, klicka här! 

Bär en eller flera av stenarna på dig under minst en vecka eller tills du känner dig klar att lämna det gamla bakom dig och gå vidare. Du kan också ställa kristallerna i ett kristallnät och låta det få verka under en längre tid. Välj att placera en kvartskristall som mittensten, gärna en slipad spets av rosenkvarts.

Lycka till!

Lämna en kommentar