★ ÅRETS KRISTALLKALENDER ÄR HÄR ★ NU KAN DU BETALA MED KLARNA ★ ★ Årets Kristallkalender är här ★ Nu kan du betala med Klarna ★

Alla blogginlägg

Kristaller som drar till sig kärlek

Kristaller som drar till sig kärlek

Kärlek! Vilka stenar attraherar mitt livs kärlek?

För att attrahera ditt livs kärlek – och behålla den – måste du börja med dig själv. Ja, så är det. Det finns ingen magisk sten som du kan putsa lite på och så vips, så står kärleken där. 

Börja arbetet stegvist genom att:

 1. Se till att du själv är i balans och åtminstone relativt nöjd med dig själv.
 2. Jobba med att öppna upp och lämna gamla relationer bakom dig.
 3. Attrahera en sund, härlig och fantastisk kärlekspartner som passar som en pusselbit i ditt livspussel!

Vi tar det steg för steg nedan…

 

Börja med dig själv!

Om du inte orkar dig själv, hur ska du då orka någon annan? Många tror att “om jag bara hittar någon, DÅ blir allt bra” och då kommer jag också att må bra… Nej tyvärr, så blir det inte.

Förhållandet kanske känns som ett enda långt lyckorus tills ni en dag landar, och vardagen sätter in. Det är då det märks var ni båda står i livet och hur trygga ni är i er själva. Är en eller båda “trasiga” så är förhållandet ofta dömt att misslyckas även om det kanske dröjer ett år eller två… Så satsa inte på det.

Satsa på dig själv istället, jobba på att bli hel och skapa balans inom dig. 

Genom att läka dig själv och få en stadig grund att stå på så har du skapat alla förutsättningar för att lyckas skapa det liv du vill ha när du äntligen träffar ditt livs kärlek. Detta kan du göra på olika sätt beroende på var du befinner dig i din utveckling och hur nöjd du är med dig själv.

Du kan Chakrabalansera dig med kristaller (kit för chakrabalansering) eller så kan du bära följande stenar på dig under en längre period:

 • Svart turmalin – Jordar,renar och skyddar auran mot negativa energier.
 • Turmalinkvarts – Fungerar som en kosmisk dammsugare som rengör auran och återställer energierna till nolläge.
 • Svart Obsidian – Jordar och eliminerar negativ energi. Vibrerar på en frekvens som förseglar auran och gör den hel. Skänker större förståelse och acceptans för tidigare livserfarenheter.

Bär en eller flera av stenarna på dig under minst en vecka eller tills du känner dig klar att lämna det gamla bakom dig och gå vidare. Detta kan ta månader om du har många känslomässiga sår som ska läkas.

Öppna upp & gå vidare från gamla relationer

När du återfått din naturliga balans är det dags att gå vidare och våga älska med ovillkorlig kärlek. I detta steg kan du ta följande kristaller till hjälp.

 • Rutilkvarts – Expanderar medvetandet samt jordar och öppnar upp för lycka och glädje!
 • Apachetår – Är en variant av Obsidian som hjälper oss att förstå de läxor vi har att lära. De hjälper att vända negativa tankemönster till positiva tankebanor.
 • Flinta – Jordar och öppnar upp för sanning och ärlighet. Lugnar känslomässiga draman och hjälper vid läkning och acceptans av gamla sår så att man kan gå vidare.

Bär en eller flera av stenarna på dig under minst en vecka eller tills du känner dig klar att lämna det gamla bakom dig och gå vidare. Detta kan också ta månader om du är väldigt stängd och har många oläkta erfarenheter bakom dig.

"För att attrahera ditt livs kärlek – och behålla den – måste du börja med dig själv.

 

Attrahera Kärlek!

Och så steg tre – Fyll livet med kärlek! Här finns fyra bra stenar som hjälper energierna på väg men glöm inte bort att vara ärlig mot dig själv och storma inte iväg på känslornas vågor med första bästa bara för att personen du möter visar intresse för dig. Respektera dig själv genom att lyssna till ditt inte och ställ dig frågan:

– Sjunger det i mitt inre?

Om inte, så lita på att den rätta kommer till dig en annan dag.

 

Kristallerna som hjälper dig med kärlek är:

 • Rosenkvarts – Stenen för ovillkorlig kärlek. Förbättrar alla typer av relationer och öppnar upp hjärtchakrat för den sanna kärleken. Bra för förlåtande och romantik i förhållanden.
 • Rodonit – Stärker den mentala balansen och självkänslan. Jordar den fysiska kärleken och främjar ovillkorlig kärlek.
 • Morganit – En rosa varaiant av Beryll som främjar kärleksvibrationer. Hjälper att fylla hjärtats tomrum efter trasiga förhållanden eller dödsfall.
 • Rosa Turmalin – Läker hål i auran som orsakats av känslomässiga sår. Renar och balanserar känslor och förstärker energier för sann kärlek.

Vi har också ett färdigt kristallkit för att attrahera kärleken, klicka här! 

Bär en eller flera av stenarna på dig under minst en vecka eller tills du känner dig klar att lämna det gamla bakom dig och gå vidare. Du kan också ställa kristallerna i ett kristallnät och låta det verka under en längre tid. Hur du gör kristallnät visar vi i detta inlägg. Välj då en kvartskristall som mittsten, gärna en slipad spets av rosenkvarts.

Lycka till!

Lämna en kommentar