★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Alla blogginlägg

Kristallskallar och deras mystik

Kristallskallar och deras mystik

Kristallskallar är här för att hjälpa oss!

Man har hittat kristallskallar av kvarts som daterats så långt tillbaka som 35000 år i tiden (skeptiker säger dock att de tillverkats på 1800-1900-talet). De lär härstamma från Mayafolkets och Atlantis tid och förbryllar forskarna eftersom de är så välgjorda och helt utan märken efter verktyg som indikerar hur de har tillverkats. Enligt legenden lär det ha funnits 13 stycken som återförenades innan Mayakalenderns slut 21 december 2012. Det finns uppgifter om att de ska ha varit gåvor från Dödsgudinnan (Hel?), men också att de kommer från Atlantis och från utomjordingar.

Kristallskallarnas egenskaper

Kristallskallar lär vara flerdimensionella portaler till jordens dimensioner och till multidimensionella minnesbanker. De är här för att stödja jorden och människorna genom holistiska koder för att öppna den mänskliga tankeformen till universella tankeformer. Kristallskallarna är det kristallina paradigmets medvetna bibliotek och man kan säga att Kristallskallar fungerar som medvetna datorer som ständigt uppdateras.

Enligt Mystikern Edgar Cayce  så håller mänskligheten sedan år 2000 på att anta en ny kroppstyp som istället för att baseras på 12 aktiva DNA-strängar ska övergå till en kiselbaserad kristallin och transparant livsform. Efter 21 december 2012 ska det polariserande magnetfältet ha ersatts av ett 144-kristallint nät, vilket möjliggör för mänskligheten att nå de högre dimensioner som det talas så mycket om just nu.

Frekvenshöjande Kristaller

Kvartskristaller i allmänhet är frekvensförstärkare och just Kristallskallarna är direkta portaler för mottagande och sändning av koder som omvandlar jordiska frekvenser till kristallina frekvenser.

Enligt mångsysslaren James Tyberon så kommer det kristallina paradigmet att koda skiftet av jorden och människorna till den nya tolvdimensionella nivån, och övergången till kristallina kiselkroppar finns kodade i den tolfte och trettonde kristallskallen. Den tolfte skallen ska förstärka chakrasystemet och den trettonde ska verka för det nya kroppsformatet.

"Kristallskallarna är direkta portaler för mottagande och sändning av koder som omvandlar jordiska frekvenser till kristallina frekvenser.

 

Nyskapade kristallskallar

De kristallskallar som skapats idag sägs, enligt ärkeängeln Metatron i samma kanalisering av James Tyberonn, att genom kraniets form attrahera energifältet från de tretton kristallskallarna. På så sätt hålls de ständigt uppdaterade med universums lag om uppstigningen, och de som känner sig dragna till en nyskapad kristallskalle får ta del av helheten. Kristallskallen blir därför som en personlig läromästare för en sanning större än självet. Kristallskallen blir en beskyddare på vägen mot vägen att bli en mästare för ljusarbete och för att uppnå perfektion i kristallin form.

Intressant va?

sep. 04, 2022

Hej! Jag har precis köpt en kristallskalle i ametist på 4-5 cm på Alternativmässan i Göteborg av Gemstore.No. Jag kanaliserar och gör målningar med automatskrift liknande Hilma af Klint och har ständig kontakt med min Guide och Universum. Min fråga är kan jag vara en användare och utvecklas med kristallskallen, har läst texten om de tretton st och 12 o 13 är nu i tiden för uppstigning. Jag köpte den jag kände av med. Frågan är hur använder jag och får bra kontakt nu. Med vänlig hälsning, Gunilla Wistrand

Gunilla Wistrand

Lämna en kommentar