★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 6 - Digital adventskalender

Lucka 6 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 6

Bakom dagens lucka gömmer det sig tips på hur du kan rena energi. Det kan vara din energi, ett rums energi eller ett föremåls energi. Här får du tips på olika verktyg och övningar att göra!

Vad är energirening?
Kort förklarat så består allting av energi. Faktum är att tankar, känslor, kroppen, omgivningen, ja allt handlar om energi. Vi plockar upp energier dagligen, speciellt när vi befinner oss i olika situationer eller om vi interagerat med olika människor. Med energirening så menas det att man renar eller ”städar bort” den energi som inte tjänar dig något och det gör man genom att frigöra den. För att frigöra den finns det olika knep att ta till. 

Tecken på att du kanske behöver utföra energirening är om:

  • Du inte kan sova, eller har störd sömn.
  • Du är nedstämd och/eller orolig utan någon speciell anledning.
  • Du känner att du har tagit på dig andras känslotillstånd.
  • Du upplever att du bär på en jobbig eller irriterande känsla och kan inte skaka av dig den.
  • Du känner en negativ energi eller något som tynger dig.
  • Du känner dig fast.

(dessa tecken kan ju givetvis bero på annat också, men du förstår säkert)

Så kan du utföra energirening: 

Det finns olika sätt att rena energier på, följande metoder kan du utföra antingen på dig själv, i ett utrymme eller för ett objekt eller föremål som du upplever behöver renas.

✫ Med hjälp av rökelse: tänd rökelsen och svep röken runt dig själv, i rummet eller över föremålet som du vill rena. Medan du renar så håller du intentionen om att du renar energin och att denna omvandlas. Vi älskar att rena med vår egna rökelse Tilia Santo, men du kan också använda annan rökelse eller rökelsestickor.

✫ Med hjälp av visualisering: föreställ dig ett starkt, vitt, renande ljus. Det är en energi som är högfrekvent och som kan rena gammal stagnerad energi. Föreställ dig hur ljuset sveper runt dig, i rummet eller runt föremålet du vill rena. Visualisera hur ljuset blir starkare och hur den omvandlar den gamla, mörka energin.

✫ Med hjälp av kristaller: Selenit är en utmärkt kristall att använda för rening. Den är otroligt högfrekvent och behöver själv inte renas - då den gör sitt eget jobb. Har du en Selenitstav kan du svepa den runt dig och använda den för att ”kapa” energitrådar. Du kan även placera den under sängen, lägga andra kristaller på den eller använda den för att rena utrymmet bara genom att ha den nära.

Lycka till!

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar