★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 24 - Digital adventskalender

Lucka 24 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 24

Från oss alla på Kristallakdemin, till er alla – önskar vi en riktigt God Jul! Vi sänder massvis med kärlek till alla er som följer oss här på Kristallakademin och är så tacksamma för att ni finns. Tillsammans skapar vi kärlek, harmoni och glädje med hjälp av kristallernas magiska värld.

I den här sista luckan ger vi dig tips på kristaller och kit som lär sprida lite härlig känsla i juldagarna och en guidad meditation för ett positivt tankemönster ni kan lyssna på, om ni behöver en paus i julstöket.  

Kristaller som lär ge lite extra glädje: 

✫ Citrin - en underbar kristall för kreativitet, självkänsla, manifestering och överflöd i alla dess former. Den lär hjälpa dig att utstråla en inre gnista! 

Kristallkit för energiboostlär ge en riktig energiboost. Bär gärna påsen med kristallerna med dig eller välj ut en av dem att arbeta med under de dagar då du kan behöva stärka din motivation, kreativitet eller helt enkelt kan behöva få igång din energi. 

✫ Karneol - en "fysisk" sten som kan främja alla former av rörelse. De sägs ge en energiboost och en positiv attityd till livet. Karneolen lär också stimulera kreativitet och motivation.

✫ Ljuslykta av orange kalcit - denna magiska värmeljuslykta lär ha alla underbara egenskaper från kristallen och kan placeras ut som dekoration eller användas för att lysa upp under perioder som kan vara tuffa.


Tryck på videon för att lyssna på meditationen! 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar