★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 7 - Digital adventskalender

Lucka 7 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 7

En vecka av december har redan gått! Det går snabbt när man har roligt och snart är julafton här, men inte riktigt än. Bakom dagens lucka gömmer det sig tips på hur du kan få kontakt med eldelementet för att fylla på med styrka och kreativitet.

En del av vinterns charm är ju faktiskt alla mysiga ljus och belysningar som gör tillvaron lite extra härlig. Enligt häxkonsten är eld ett element som representeras av solen, stjärnorna och magman från vulkaner. Elden som element står för transformation och kopplas till hälsa, styrka och kreativitet.

Olika sätt att få kontakt med eldelementet: 

✫ Tänd en brasa - vad är inte mysigare än att sitta framför en sprakande brasa? Har du möjlighet till det är det ett ypperligt sätt att få kontakt med elementet. Ett annat alternativ är faktiskt att sätta på en virtuell eldstad på tvn, på så sätt får du faktiskt in känslan av eldelementet ändå.

✫ Ljusmeditation - ja, du kan faktiskt meditera med ett ljus. Allt du behöver göra är att tända ett ljus, sätta dig bekvämt och låta blicken mjukt fokusera på lågan. Meditationen grundar sig i att låta ditt fokus helt och hållet upptas av lågans rörelser. Här har vi tips på ljus från vår webbutik.

✫ Kristaller med eldelement - bär med dig kristaller som specifikt kopplas till eldelementet. Dessa kristaller lär tända din inre gnista och kreativitet. Rutilkvarts är en utmärkt kristall för detta.

✫ Ge uttryck för din passion - elden är passionerad och vild, precis som dina inre passioner. Vad är det du brinner för? Kan du göra mer utav det framöver? Hitta elden inom dig genom att göra mer av sådant som får dig att glömma tid och rum.

Behöver du mer julmys? Kanske julklapptips?

Vi har helt fantastiska saltlampor här eller magiska ljushållare i kristall här.

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar