★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 23 - Digital adventskalender

Lucka 23 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 23

Dagen före julafton! Och vi har ett tips på hur du kan göra uppesittarkvällen lite roligare... idag får du nämligen tips på hur du kan pendla för att spå och få svar. 

Det bästa är att använda sig av en kristallpendel, du hittar pendlar här. Har du ingen pendel just nu när du läser detta så går det bra att göra övningen nedan med en guldring som du trär i en guldkedja. Då fungerar den på liknande vis som pendeln. En kristallpendel kan däremot användas till många olika saker såsom healing, balansering av chakra, vägledning eller för att förstärka sina intentioner.

Innan du använder pendeln
Innan du börjar använda pendeln behöver du först programmera den så att du sedan kan tolka svaren den ger dig. Är det en helt ny pendel du har fått hem behöver du också rena den, precis som du renar vanliga kristaller.

Programmera en pendel för att visa ja/nej-svar:  

Har du inte en pendel i stunden gör du samma programmering fast med guldringen som du trär i en guldkedja.

  • Placera armbågen på en hård yta exempelvis ett bord och håll pendeln i din icke dominerande hand. Är du högerhänt så håller du den i vänster hand, och tvärtom. (Förutom då du använder pendeln vid healing t ex chakrabalansering, då håller du den alltid i vänster hand då den sidan är den mottagande energin).

  • Håll pendeln mellan tumme och pekfinger och låt den bli stilla. Placera din andra handled under pendeln och be pendeln att visa ett "ja". Pendeln kan då röra sig i cirklar eller pendla från sida till sida. Detta blir din pendels ”ja".

  • Stilla pendeln igen och be den nu att visa dig ett "nej". Titta på hur den rör sig, där har du ditt nej. Du kan nu börja fråga pendeln ja och nej-frågor.

  • Vill du be pendeln visa dig ett ”kanske” eller "vet inte" kan du göra det också.

Ställ frågor till pendeln
När du är redo för att ställa andra frågor, börjar du först grunda dig. Meditera en stund eller slut bara ögonen och ta ett par djupa andetag. Försök att behålla ett öppet sinne, utan att värdera eller döma det som dyker upp under pendlingen. Använd pendeln för att få vägledning och svar från ditt undermedvetna. Du kan även pendla över saker, böcker eller mat för att få reda på om de är rätt för dig.

Lycka till!

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar