★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Alla blogginlägg

3 sätt att skapa balans i livet genom Chakrabalansering

3 sätt att skapa balans i livet genom Chakrabalansering

Chakrabalans ger balans i livet!

Detta är en snabb ”rehab” för dig som vill bjuda in till mer energi, liv och färg i ditt liv och öka din kreativitet och dina spirituella färdigheter. För att få in mer liv och energi behöver man balansera sin chakran. Utan balans i chakrana kan man aldrig få balans i sitt liv och denna balans behöver man underhålla då och då. När chakrana är i balans växer man mentalt, utvecklar en större andlighet och känner sig allmänt inspirerad och full av liv. Och vem vill inte känna så?

1. Kristallhealing skapar balans!

Skapa balans i dina chakra med kristallhealing genom att placera ut kristaller på varje chakra. Se detta inlägg för att se vilka kristaller som passar på vilka chakra. 

2. Meditation skapar balans!

Skapa balans i dina chakra med min gratis meditation. Här balanserar du dig med änglar, kristaller och färger! Meditationen är 30 minuter lång och kan göras hur ofta som helst.

 

3. Visualisering skapar balans!

Chakrabalansera dig genom denna enkla visualisering som är lätt att komma ihåg, med färger, klot och kristaller.

Du behöver följande kristaller: Hematit, Granat, Karneol, Citrin, Grön Aventurin, Akvamarin, Lapis Lazuli och Ametist. Saknar du någon av stenarna kan du ersätta den med en annan passar på samma chakra. Använd så många av varje sort du vill.

Sitt gärna upp och lägg kristaller för varje chakra i en ring runt om dig, eller ligg ner och lägg dem på dig. Visualisera följande för varje chakra (börja med jordstjärnan och gå sedan uppåt). Visualisera så länge du vill vid varje chakra och sitt så länge du har lust.

Jordstjärnan

Ett ytterst viktigt chakra i denna tid som många glömmer! Detta chakra sitter en bit under fotsulorna och förankrar dina eteriska kroppar med planetens innersta kärna och är en länk till den fysiska världen som balanserar. Dålig balans i detta chakra skapar stor otrygghet i livet! Visualisera ett kolsvart klot som expanderar från chakrat, ner i underjorden likt trädrötter. Kristall: Hematit. 

Baschakrat

Detta chakra handlar om trygghet och överlevnad. Visualisera ett stort glödande rött klot som expanderar i detta chakra. Kristall: Granat. 

Navelchakrat

Här finns den sexuella och den kreativa passionen. Visualisera ett stort orange glödande klot som expanderar i chakrat. Kristall: Karneol. 

Solar Plexus

Här sitter känslor som skuld och skam som hindrar dig att komma framåt. Visualisera ett stort gyllengult klot som expanderar i chakrat. Kristall: Citrin. 

Hjärtchakrat

I detta chakra utvecklas medkänsla och genuin kärlek. Visualisera ett gnistrande grönt klot som expanderar i chakrat. Kristall: Grön Aventurin.

Halschakrat

Detta chakra handlar om balansen mellan att uttrycka sig och vara tyst och lyssna både inåt och utåt. Visualisera ett havsblått klot som expanderar i chakrat. Kristall: Akvamarin. 

Tredje Ögat

Detta chakra styr ditt inre, andliga och universella seende. Visualisera ett indigoblått klot som expanderar. Kristall: Lapis Lazuli. 

Kronchakrat

Här finns din kontakt med universums visdom och det gudomliga. Visualisera ett lila eller vitt strålande klot som expanderar genom hela din kropp, ut genom auran och ut i universum. Oändligt. Kristall: Ametist. 

Och när du är klar

När du känner dig klar så kan du avsluta visualiseringen. Du kan göra den så kort eller så lång som du vill. Har du bara tre minuter över så gör en snabb visualisering utan kristaller och har du en hel timme på dig så sätt dig och gå igenom varje chakra länge och noga.

mars 24, 2022

Hej jag såg att ni skrivit ovan om man vill ha info kring chakra balansering. Det vill jag gärna ha.
Mvh Rebecka Johansson 💗rebecka_j35@hotmail.com

Rebecka Johansson

Lämna en kommentar