★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Turmalinkvarts

Turmalinkvarts

Information om Turmalinkvarts ♡
Turmalinkvarts lär balansera förhållandet mellan Yin och Yang. De sägs även stärka den intuitiva och mediala förmågan och kan fungera som en andlig dammsugare som renar energifältet och återställer auran. Turmalinkvarts lär underlätta astralresor och sinnesfärder till andra dimensioner.

Egenskaper hos Turmalinkvarts
♡ Lär skydda mot negativitet
♡ Kan verka renande
♡ Lär vara balanserade och ge klarhet
♡ Sägs stärka spirituella förmågor

Användningsområde för Turmalinkvarts
Turmalinkvarts lär fungera väl i kristallnät och sägs vara synnerligen lätt att använda för manifestering och att programmera, men även för skydd och rening. I kristallnät lär de fungera extra bra för beskydd och personlig utveckling.

Chakra: Samtliga, men främst tredje ögat

Affirmation: "Jag är fylld av och omgärdad av spirituellt ljus som renar och beskyddar mig".

Zodiak: Vågen, Stenbocken & Skorpionen

Turmalinkvarts lär balansera förhållandet mellan Yin och Yang och kan samtidigt verka jordande, detta då de sägs har en hög vibration i de övre chakrana. De kan skärpa det högre medvetandet och lär stärka den intuitiva och mediala förmågan.

De sägs vara en perfekt partner för den som arbetar inom andlighet och det spirituella. De lär göra så att man står fast förankrad i nuet och i den fysiska världen men kan samtidigt underlätta astralresor och sinnesfärder till andra dimensioner.

Turmalinkvarts sägs rena auran och energier i rum och saker, där de lär fungera som en andlig dammsugare som kan rena energifältet från stagnation och negativ energi samt återställa auran till ett tillstånd utan föroreningar.

De sägs både jorda och öppna sinnet samt rena, ge beskydd och stimulera samtliga energikroppar.

Ladda & rena Turmalinkvarts ☾
Du kan ladda din unika kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din turmalinkvarts med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten, såsom under kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen.

Du finner turmalinkvarts här: Turmalinkvarts 

Lämna en kommentar