★ HANDLA FÖR 300 KR OCH FÅ EN GRATIS MANIFESTERINGSGUIDE ★ KRISTALLKURS 15% RABATT ★ ★ Kristallakademin fyller 6 år! Handla för 300 kr och få en gratis Manifesteringsguide ★ kristallkurs 15% rabatt ★

Kristaller

Turmalinkvarts

Turmalinkvarts

Information om Turmalinkvarts ♡
Turmalinkvarts lär balansera förhållandet mellan Yin och Yang. Den sägs även stärka den intuitiva och mediala förmågan och fungerar som en andlig dammsugare som renar energifältet och återställer auran. Turmalinkvarts lär också underlätta astralresor och sinnesfärder till andra dimensioner.

Egenskaper hos Turmalinkvarts
♡ Lär skydda mot negativitet
♡ Sägs verka renande
♡ Lär vara balanserade och ge klarhet
♡ Sägs vara stärka spirituella förmågor

Användningsområde för Turmalinkvarts
Turmalinkvarts lär fungera väl i kristallnät och är synnerligen lätt att använda för manifestering och att programmera, men även för skydd och rening. I kristallnät lär den fungera extra för beskydd och personlig utveckling. 

Chakra: Samtliga.

Affirmation: “Jag är fylld av och omgärdad av spirituellt ljus som renar och beskyddar mig”.

Turmalinkvarts lär balansera förhållandet mellan Yin och Yang och jordar samtidigt som den sägs har en hög vibration i de övre chakrana. Den kan skärpa det högre medvetandet och lär stärker den intuitiva och mediala förmågan och är en perfekt partner för den som arbetar inom andlighet och det spirituella. Den lär göra så att man står fast förankrad i nuet och i den fysiska världen men underlättar samtidigt astralresor och sinnesfärder till andra dimensioner.

Turmalinkvarts sägs rena auran och energier i rum och saker, där den lär fungera som en andlig dammsugare som renar energifältet från stagnation och negativ energi och återställer auran till ett tillstånd utan föroreningar.

Den sägs både jorda och öppna sinnet samtidigt samt rena, ge beskydd och stimulerar samtliga energikroppar.

Läs gärna mer under respektive produkt ♡