★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Unakit

Unakit

Information om Unakit ♡
Unakit sägs balansera de emotionella och andliga kropparna och kan frisätta blockeringar i energifältet. De lär hjälpa dig att gå vidare från gamla övertygelser som inte längre hjälper dig. Kan vidga ditt seende så att du kan få inblick i budskap från andra världar.

Egenskaper hos Unakit
♡ Sägs ge balans och återhämtning
♡ Lär fungera vid regressionsresor och ge förståelse för tidigare händelser
♡ Kan skapa en harmonisk miljö och sprida kärlek

Användningsområde för Unakit
Använd gärna vid regressionsresor då de kan ge förståelse av tidigare händelser. De lär skapa en harmonisk miljö och atmosfär och kan med med fördel placeras på din arbetsplats eller i hemmet. Kan även användas under meditation och i kristallnät.

Chakra: Hjärta

Affirmation: “Jag får andlig vägledning och frodas”.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Unakit är en slags granit bestående främst av rosa fältspat, klar kvarts och epidot. Sammansättningen kan ge de flera olika roller i ett kristallnät, men främst lär de vara verksamma i monoklina kristallnät. 

Unakit sägs balansera de emotionella och andliga kropparna och kan frisätta blockeringar i energifältet. De lär även hjälpa dig vidga ditt seende så att du kan få inblick från högre världar och andra energiplan.

De lär hjälpa dig att gå vidare från gamla övertygelser från det förflutna som inte längre gynnar dig. Det sägs vara en otroligt bra sten för regressionsresor eftersom de kan ge förståelse av tidigare händelser och där de lär spela en roll även i nuvarande reinkarnation (själavandring).

Unakit sägs ha en lugnande effekt och kan vara givande för att skapa en lugn miljö på arbetsplatsen eller i hemmet genom att de lär genomsyra sin omgivning med kärlek och harmoni.

Fysiskt sägs unakit stärka reproduktionssystemet, hjälpa under graviditeten och kan stötta en hälsosam utveckling av fostret. Bär de gärna i ett halsband strax under hjärthöjd.

Unakit kan hjälpa två att bli tre. De sägs balansera fortplantningsförmågan och lär hjälpa vid förlossningen men också under hela graviditeten. De kan stimulera en stark och hälsosam graviditet och balansera känslorna som kan uppstå under en graviditet.

Stenen lär även stötta och hjälpa vid återhämtning från trauma eller allvarliga sjukdomar genom att de sägs stötta cellerna att minnas tillståndet av fullkomlig hälsa.

Ladda & rena Unakit ☾
Du kan ladda denna underbara sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din unakit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar