★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Tigeröga

Tigeröga

Information om Tigeröga ♡
Tigeröga lär ge styrka och bättre självkänsla. Bär de gärna på dig, då de lär ge dig kraft och stärka självkontrollen. De lär även låta dig utmanas och våga vara dig själv. Tigeröga lär även gå att använda som talisman om du agerar medlare eller går igenom svåra förhandlingar. Sägs hjälpa bäraren av stenen att utvecklas, våga släppa loss och utmana gränser. 

Du finner Tigeröga här hos oss!

Egenskaper hos Tigeröga
♡ Lär hjälpa till att övervinna rädslor
♡ Sägs hjälpa dig att utvecklas, våga släppa loss och utmana gränser
♡ Kan öka kreativiteten och lär stärka fysiska förmågor
♡ Lär skapa balans mellan polariteter och rättvisa vid tvister

Användningsområde för Tigeröga
Tigeröga lär hjälpa till att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger samt stärka fysiska förmågor och få dig att våga prova nya saker. De kan bäras av dig då de lär hjälpa dig hämta kraft och kan stärka självkontrollen. De sägs till exempel vara en magiskt sten att ha med sig i väskan eller bära på sig under tentor, tävlingar, viktiga möten och offentliga framträdanden!
Tigeröga lär även skydda mot andras negativa intentioner, skärpa dina sinnen och kan hjälpa dig att uppmärksamma specifika detaljer. De sägs hjälpa dig att få en överblick kring situationer och kan hjälpa till när saker, händelser, sker snabbt.

Ursprung: Sydafrika

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Navel tredje ögat

Affirmation: “Jag handlar med självförtroende, klarhet, rättvisa, entusiasm och styrka”.

Lär vara extra kraftfull tillsammans med: AmetistBergskristallCitrinRökkvartsCharoitSerafinitFalkögaOxögaHematit och Guldtopas.

ÄngelÄrkeängeln Uriel

Stjärntecken ★: TvillingarnaLejonetVågen och Stenbocke

Kristallnät: Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt (guldtrådarna i stenen kan innehålla spårmängder av asbest)

Mohs hårdhet: 7

Tigeröga lär bildas när kvarts skapas över befintlig blågrå krokidolit och där den sedan sammansätts helt. Krokidolit är en typ av asbestmineral, vilket innebär att dess sammansättning består av fina, täta fibrer. Dessa fibrer bildas i en parallell och sedan vågig inplacering som ger den dess vackra effekt - som är så karaktäristisk för stenen. Under processen omformas delar av järnet i krokidoliten och fläckar kvartsen, vilket ger den gyllengulbruna färgen.

Tigeröga lär stärka självkontrollen och kan till exempel minska suget av mat och sötsaker samt lär minska behovet av överkonsumtion av mat, cigaretter, alkohol mm.

De sägs minska ångest orsakad av ensamhet och otillräcklighet och kan stärka förmågan att ta hand om sig själv och dessa känslor. 

Tigeröga lär skapa balans och lugna spänningar inom familjer och relationer där de kan finnas meningsskiljaktigheter. De sägs skapa harmoni mellan människor med olika livsinställningar och tillvägagångssätt och kan hjälpa båda parter att hitta en gemensam grund. De lär vara fantastiska talismaner för professionella medlare och andra som går igenom svåra förhandlingar.

Tigeröga sägs stärka de manliga energierna och lär hjälpa män som har fertilitetsproblem, både fysiska och psykiska. De sägs stimulera och öka spermieproduktionen samt livskraften hos spermierna.

Läs gärna mer om tigeröga under respektive produkt och länkarna här nedan! ♡

Kristaller som tål vatten

Fem sätt att rena och ladda kristaller

Ladda kristaller under fullmånen

Skapa ditt eget altare

Kristallnät - Så här gör du

Naturliga eller slipade kristaller - vilket är bäst? 

Lämna en kommentar