★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Svart Onyx

Svart Onyx

Information om Svart Onyx ♡
Svart onyx kan skapa ny kraft och styrka, där den sägs hjälpa till i svåra situationer och utmaningar. Onyx lär ha stora beskyddande egenskaper som kan absorbera och omvandla negativa energier till nya positiva energier. Onyx sägs läka emotionella sorger och sår från tidigare liv. Denna underbara sten sägs även ge styrka och ett ökat självförtroende, simulera till ärlighet och intuitiva förmågor.

Egenskaper hos Svart Onyx
♡ Lär ge inre styrka
♡ Kan ge självdisciplin och förnuft
♡ Sägs ge ökad viljekraft och verka självförverkligande

Användningsområde för Svart Onyx
Onyx kan hjälpa till vid rädslor och andra bekymmer som håller dig tillbaka, den kan även främja och ge stöd i att ta genomtänkta och bra beslut samt hjälpa till i sökandet av en meningsfull tillvaro. Meditera gärna med onyx eller bär den med dig!

Chakra: Baschakra

Affirmation: ”Jag utför alla mina uppgifter med fokus, självdisciplin, uthållighet och effektivitet”.

Stjärntecken: Lejonet

Mohs hårdhet: 6 - 7

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Onyx kan öka självförtroende och passion, sägs stimulera ärlighet och intuitiva förmågor och där den kan assistera i sökandet efter en meningsfull existens och locka till ny vänskap. Den sägs vara särskilt användbar för de som arbetar med att utveckla sina telekinetiska förmågor.

Den kan stötta dig att tro på dig själv, kan ge fysisk styrka och öka uthållighet. Onyx sägs hjälpa till vid rädslor och andra bekymmer som håller dig tillbaka, där den även lär främja och ge stöd i att kunna ta genomtänkta och bra beslut samt skapa en god självdisciplin.

Använd gärna svart onyx under meditation, speciellt om du önskar att utveckla mediala förmågor eller vill finna en djupare mening i livet. Att bära med sig onyx i väskan eller i fickan, kan ge dig ny kraft, stimulera till disciplin, ärlighet och passion. Den kan även ge dig skydd mot negativ energi som kan finnas i din omgivning, då den sägs absorbera och omvandla denna energi till en finare och mer behaglig energi.

Denna underbara sten lär verka grundande och där den sägs balansera yin- och yang-energierna i kroppen, detta sägs i sin tur göra det lättare att få högre guidning och vägledning.

Onyx består av mineralet kalcedon som består av en tät kryptokristallin, en krysopras, som är ett flertal mikro kristaller så fina och sammansatta att att de inte går att urskilja med blotta ögat. Kristallen har en unik struktur som sägs vara nästan som små, små trådar. Svart onyx karaktäriseras av den otroligt djupa svarta ytan med dess inslag av svartvita band.

Du kan använda onyx i kristallnät eller också för att sätta intentioner - kolla gärna mer på vår blogg.

Ladda & rena Svart Onyx ☾
Du kan ladda onyx i fullmånens ljus, täcka med sand eller jord, lägga på ett ametistkluster eller också på en selenitplatta.
Du kan rena onyx med hjälp av ljud, rökelser och under rinnande vatten.

Lämna en kommentar