★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Svart Obsidian

Svart Obsidian

Obsidian sägs vara en beskyddande sten som kan avvärja negativa projektioner och negativa energier, men där den i dess olika former också lär vara jordande  och en perfekt sten för ritualer och spirituellt arbete.

Vi har olika former av obsidian såsom snöflingeobsidian, svart obsidian och apachetår (som är en genomskinlig variant av svart obsidian). 

Läs gärna mer om dess magiska och härliga egenskaper och användningsområde under respektive sten ♡ 

Du hittar våra stenar av Obsidian här

Information om Svart Obsidian ♡
Svart obsidian sägs bära på stora beskyddande egenskaper där den kan avvärja negativa projektioner men där den även sägs skydda mot individer som dränerar och har en negativ påverkan. Den lär hjälpa till vid konflikthantering, och där den kan vara en konfliktlösning som sägs absorbera dessa negativa energier som kan finnas. Den lär även kunna skydda mot strålning såsom jordstrålning och magnetiska fält, där den kan skapa ett avskärmande och skyddande fält.

Egenskaper hos Svart Obsidian
♡ Sägs bära på stora beskyddande och grundande egenskaper
♡ Lär ge motstånd åt negativ påverkan
♡ Kan absorbera negativa energier

Användningsområde för Svart Obsidian
Denna goding kan med fördel bäras nära, då den kan beskydda dig men också stötta dig som kan vara orolig och ängslig. Det sägs att de som kollar djupt in i obsidian, gärna med hjälp av ljus, kan få kontakt med spirituella guider. Den lär även vara användbar för schamanritualer och ceremonier. Obsidian lär ha grundande egenskaper som kan passa för en stund av lugn, beskydd och för att kunna "släppa loss" oro och stress.

Chakra: Baschakra

Stjärntecken: Stenbock

Affirmation: "Jag renar mitt energifält från negativ energi och jordar mig i hjärtat på moder jord".

Kristallnät: Ingen specifik roll

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Svart obsidian är den ogenomskinliga varianten av vulkaniskt glas (den genomskinliga varianten kallas Apachetår). Svart obsidian sägs hjälpa dig att utveckla din intuition samtidigt som den jordar. Svart obsidian kan lösa upp konflikter och absorbera negativa energier och där den lär jorda dessa energier i en långsam process. Detta kan i sin tur innebära att om energin är för intensiv, så kan kristallen spricka och bör då återföras till jorden och begravas där. Med de i tankarna så lär det vara viktigt att du renar din obsidian då och då, så den kan få lov att bli av med de eventuella intensiva energierna.

Ladda & rena Svart Obsidian ☾
Du kan ladda din magiska obsidian i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och en selenitplatta.
Du kan rena din obsidian med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

Lämna en kommentar