★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Rosa Opal

Opal bildas naturligt i sprickor och hålrum i bland annat sandsten genom att andra mineral som till exempel fältspat fäller ut kisel och under speciella temperaturer och tryckförhållanden avdunstar vattnet och opaler bildas. Det sägs ta ungefär 5-6 miljoner år för 1 cm opal att bildas. 

Information om Rosa Opal ♡
Rosa opal lär vara en livsbejakande sten som sägs hjälpa dig att få tillbaka glädjen i ditt liv. Den sägs lindra traumatiska hjärtesorger, lösa upp stress och där den kan hålla dig lugn och centrerad. Rosa opal kan öppna upp för kommunikation med ett öppet hjärta men där den även sägs öppna upp kommunikation med änglavarelser. Rosa opal lär också vara hjälpsam vid resor till tidigare liv, där försoning, acceptans och känslomässig läkning kan vara nödvändig. Rosa Opal är en variant av opaler som är mer opaka och lär inte bära opalens "eld".

Egenskaper hos Rosa Opal
♡ Sägs hjälpa dig att få tillbaka glädje
♡ Kan öppna upp för kommunikation med änglavarelser
♡ Sägs lösa upp stress, ångest och oro
♡ Kan lindra traumatiska hjärtesorger och spänning i kroppen
♡ Sägs hjälpa dig bryta gamla mönster och ge dig nya mål
♡ Kan bringa kärlek och ökat självförtroende

Information om Vit Opal ♡
Vit opal sägs föra in universellt ljus i auran, där den kan höja den spirituella förmågan och öppna upp sinnet för den information som kan förmedlas. Den sägs dra till sig änglavarelser och där den även kan vara till god hjälp om man vill kommuniceras med dessa änglavarelser. Vit opal sägs hjälpa till med bearbetning av fysiska, psykiska och känslomässiga övergrepp och där den även lär ge sinnesro (vid utsatthet och övergrepp hänvisar vi även till professionell hjälp ♡).

Egenskaper hos Vit Opal
♡ Sägs föra in universellt ljus i auran
♡ Lär öppna upp sinnet och kommunikation med änglavarelser
♡ Kan verka stöttande vid bearbetning av trauma
♡ Sägs verka renande och balanserande

Information om Grön Opal ♡
Grön opal lär vara renande och föryngrande. Den sägs ge energi och snabb återhämtning från sjukdom, utmattning eller mental ångest. Den kan hjälpa dig filtrera information och ge dig klarhet i hjärtat och sinnet. Grön opal lär även höja energierna för välstånd och överflöd.

Egenskaper hos Grön Opal
♡ Lär ge återhämtning och förnyelse
♡ Sägs ge meningsfullhet, klarhet och välstånd
♡ Kan verka renande

Opal är en grupp mineraler med flera olika namn som alla sägs ha olika egenskaper. Gå gärna in på respektive färg för att se kristallens specifika egenskaper och dess användningsområde ♡ 

Här hittar du våra Opaler

Lämna en kommentar