★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Svart Månsten

Svart Månsten

Information om Svart Månsten ♡
Svart månsten lär stärka energin för nyskapande och sägs vara perfekt att använda vid nystarter och nya projekt. Den lär ha en skyddande energi, hjälpa dig att acceptera nuet och ge dig det mod du kan behöva för att gå vidare med självförtroende och självtillit.

Egenskaper hos Svart Månsten
♡ Lär ge gudomlig vägledning
♡ Sägs ha yin- energier
♡ Kan ge beskydd och acceptans
♡ Sägs vara helt magisk för nystarter

Användningsområde för Svart Månsten
Använd gärna vid nymåneceremonier då den lär hjälpa dig att släppa gamla mönster och övertygelser som inte längre tjänar dig ett syfte och för att manifestera en ny verklighet.

Chakra: Bas

Affirmation: "Jag styr mot nya livsmål med förnyad självtillit i Gudomlig vägledning".

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Svart månsten sägs öka kontakten till det Gudomliga och kan öppna upp för vägledning från högre energier och civilisationer. Bär den gärna med dig under tid av nystart och omfamna den med händerna under meditation, då den lär ge dig vägledning.

Svart månsten lär ha en skyddande energi som kan repellera negativ energi genom att omvandla den till en mer positiv energiform. Den sägs även hjälpa dig att acceptera nuet som det är och att hantera den livsresa du är på, där den också kan stötta dig i det du är på väg till. Den sägs ge dig det mod du behöver för att gå vidare med självförtroende och självtillit.

Månsten lär associeras med en feminin energi och med kroppens yin-energi. Den lär synkronisera kvinnans reproduktiva cykel med månens rytm. Det kan vara en bra sten att ha med vid förlossningar eftersom den lär hjälpa den naturliga processen.

Månsten lär vara en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida. Den sägs öka den kvinnliga energin och kärleksenergin som kan underlätta naturlig befruktning. Den sägs även hjälpa den som har problem under menstruation och kan lindra eventuella problem genom att den lär balansera de kvinnliga hormonerna.

Ladda & rena Svarta Månsten ☾
Du kan ladda denna magiska sten i månens ljus (sägs vara extra kraftfullt vid fullmåne), på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din månsten med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

Lämna en kommentar