★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Dalmatinerjaspis

Dalmatinerjaspis

Information om Dalmatinerjaspis ♡
Dalmatinerjaspis sägs hjälpa dig att tänka över det du gör, innan du gör det. Det lär vara bra sten för dig som ska påbörja ett nytt projekt eftersom den kan hjälpa dig att sortera och förverkliga tankar och idéer. De lär även verka lugnande och ha en läkande effekt på djur.

Egenskaper hos Dalmatinerjaspis
♡ Lär verka förverkligande, t.ex. kring drömmar och dina tankar kring nya projekt
♡ Sägs ha en läkande effekt på djur (djurhealing)
♡ Kan ge struktur och lugn
♡ Lär ha jordande och skyddande effekter

Användningsområde för Dalmatinerjaspis
Använd gärna i kristallnät när du ska eller vill påbörja ett nytt projekt, då de sägs kunna ge dig rätt energi kring projektet. Bär gärna stenen på dig under hela projektet. Dalmatinerjaspis sägs verka helande och läkande för djur och kan placeras där husdjuret ofta ligger, gärna i ring runt omkring denna plats, så dess helande egenskaper kan få verka tillsammans!

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Solar plexus

Affirmation: “Jag följer universums flöde, trygg i vetskapen om att jag är beskyddad”.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Dalmatinerjaspis sägs skärpa förmågan att vara noggrann och kan hjälpa dig att tänka över det du gör, innan du gör det. Det lär vara en bra sten för dig som ska starta företag eller som är nystartad och som ivrigt kan ha kastat dig över alla möjligheter som öppnat sig med risk för att senare falla ihop av utmattning.

Dalmatinerjaspis lär ha en lugnande och läkande effekt på djur och kan placeras eller finnas med dig och ditt husdjur under dagen eller tillfällen som ni önskar en lugn och harmonisk stund. Det sägs att dalmatinerjaspis kan behöva bäras/finnas i närheten under längre tid eftersom de flesta jaspis lär verka på lång sikt. De sägs även stärka den fysiska balansen och kan synnerligen vara bra för att dämpa yrselrelaterade problem hos både djur och människor.

Ladda & rena Dalmatinerjaspis ☾
Du kan ladda din magiska jaspis i fullmånens ljus, i solens strålar, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena dalmatinerjaspis med hjälp av rökelse, ljud, nedgrävd i jorden, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar