★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Regnbågsmånsten

Regnbågsmånsten

Information om Regnbågsmånsten ♡
Regnbågsmånsten sägs vara en sten för nystart som kan hjälpa dig att se framåt och lämna det förflutna bakom dig. Den lär lugnar sinnet från brus och hjälpa dig att fokusera på det som är viktigt. Den lär även hjälpa dig att vara i nuet och att komma ihåg din sanna natur.

Egenskaper hos Regnbågsmånsten
☾ Lär ge ifrån sig yin- energi
☾ Kan ge beskydd
☾ Sägs ge gudomlig vägledning och reflektion

Användningsområde för Regnbågsmånsten
Meditera med kristallen i handen medan du reflekterar över det du vill införa i ditt liv. Skriv gärna ner konkreta åtgärder du kan göra för att ta dig närmare ditt mål. Regnbågsmånsten lär ge dig vägledning. Har du mycket tankar och att sinnet brusar lär regnbågsmånsten lugna detta och få dig att fokusera på det som är viktigt och balansera dig tillbaka till nuet.

Primärt chakra: Navel

Sekundärt chakra: Krona & tredje ögat

Affirmation: "Jag är i samklang med mina känslor. Jag låter livets mysterium utvecklas".

Zodiak: Kräftan

Regnbågsmånsten kan höja vår vibrationsfrekvens för att skapa en jämnare övergång under meditation.

Regnbågsmånsten lär vara en sten av intuition och insikt som kan hjälpa oss att synkroniseras med alla olika cykler vi kan uppleva i livet. Där den sägs hjälpa till att balansera den emotionella kroppen, särskilt alla aggressiva tendenser som man kan bära med sig, oavsett kön. Den lär även verka lugnande och vara bra för att lindra stress. Månstenens skonsamma natur lär ge goda känslor till bäraren medan de kan skydda dem som är överkänsliga/känsliga för olika påfrestningar.

Fysiskt sägs månsten främja befruktningen genom att hjälpa alla aspekter av reproduktionssystemet. Den lär ha en balanserande förmåga på hormon- och menstruationscykler. Månsten sägs också vara känt för att hjälpa till med matsmältningssystemet, inklusive levern, och kan hjälpa till att absorbera viktiga vitaminer och mineraler.

Månsten lär vara en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida. Den sägs öka den kvinnliga energin och kärleksenergin som kan underlätta naturlig befruktning. Den sägs även hjälpa den som har problem under menstruation och kan lindra eventuella problem genom att den kan balansera upp de kvinnliga hormonerna.

Ladda & rena Regnbågsmånsten ☾
Du kan ladda denna magiska sten i månens ljus (sägs vara extra kraftfullt vid fullmåne), på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din månsten med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

Lämna en kommentar