★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Skolecit

Skolecit

Information om Skolecit ♡
Skolecit sägs hjälpa till att lösa eller hantera grupproblem. De kan användas för att förbättra kontakten mellan medlemmar i en grupp och för att skapa en helhetskänsla. Skolecit lär ge en känsla av lugn under tumulta tider och öka medvetenhet. Sägs även kunna ge tillgång till information, såväl från dåtid som framtid.

Egenskaper hos Skolecit
♡ Kan ge samhörighet
♡ Lär öka medvetenhet
♡ Sägs lösa upp energiblockeringar
♡ Lär verka lugnande

Användningsområde för Skolecit
Kan användas i gruppsammanhang då de lär stärka samarbete och gemenskap. Dessa underbara stenar lär hjälpa dig finna inre frid och kan därav vara magisk att meditera med. De sägs även fungera väl i kristallnät för att skapa en sammanhängande grupp.

Primärt chakra: Kronchakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat

Affirmation: “Jag är ansluten till alla världar”.

Skolecit sägs hjälpa till att lösa eller hantera grupproblem och kan användas för att förbättra kontakten mellan medlemmar i en grupp för att skapa en större helhetskänsla. De kan även hjälpa individer i gruppen att vara mer toleranta mot varandra. De lär föra samman individer för att arbeta i fred och harmoni.

Dessa underbara stenar kan användas i en layout, ett kristallgitter eller i kristallnät för att skapa en sammanhängande grupp.

Skolecit lär skänka en djup, inre frid vid meditation. De kan även ansluta till andevärlden och andra utomjordiska världar och lär ansluta till ditt/dina fokus områden med ren fred. Att de du väljer när du arbetar med stenen lär göra att du kan ansluta dig med en ren och harmonisk energi.

De sägs ge tillgång till information från såväl dåtid som framtid i frågor som ligger dig nära och kan ge ett tredimensionellt perspektiv på verkligheten. Sägs fungera som en guide vid astralresor och hjälpa vid kontakt med väsen från andra världar.

De lär ge en känsla av lugn under tumulta tider och öka medvetenheten. Kan lösa energiblockeringar genom att bryta sig igenom stillastående energier, både emotionella, fysiska och mentala och möjliggör ett fritt flöde av energi genom chakrana.

Fysiskt kan skolecit användas för att förbättra cirkulationen, behandla blåmärken, hjälpa vid behandling av tarmförändringar, lätta vid ögonproblem och bidra till att rensa lungorna.

Ladda & rena Skolecit ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena skolecit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Du finner skolecit här: Skolecit 

Recommended products

Lämna en kommentar