★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Rutilkvarts

Rutilkvarts

Rutilkvarts är kvarts med små nålar i som kallas rutiler. Dessa kan variera i nyanser som guldgul, vita, silver och svart. De med svarta rutiler hittar du under turmalinkvarts.  

Information om Rutilkvarts ♡
Rutilkvarts lär vara en stark energihöjare som kan hjälpa dig att hitta nya vanor och att attrahera andras hjälp i din strävan. De sägs förstärka dina förmågor att förändra ditt liv på ett meningsfyllt sätt och för att kunna uppnå dina mål. Rutilkvarts kan förbättra andligt välbefinnande och ge en övergripande känsla av lycka. Dessutom är de helt otroliga att titta på!

Du finner våra produkter med Rutilkvarts här

Egenskaper hos Rutilkvarts
♡ Lär vara en utmärk sten för programmering och manifestering
♡ Sägs ge ökad medvetenhet och frekvenshöjning

Användningsområde för Rutilkvarts
Rutilkvarts sägs vara starka talismaner som kan användas när du önskar uppgradera delar av ditt liv till nya nivåer och lär dessutom vara helt perfekta att använda i alla typer av kristallnät.

Chakra: Samtliga

Affirmation: "Jag är intonad på harmonin i mitt oändliga livsändamål och alla mina positiva avsikter är synkroniserade med universums oändliga lag om förverkligande".

Kristallnät: Sökare (Hexagonal) samt Attraherare (Tetragonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Dess magiska gyllene nålar och strån lär ge de dess dubbla kraft, både som energihöjare och förstärkning av manifestation. Detta sägs även ge dig förmågan att hitta nya existenstillstånd och att attrahera andras hjälp i din strävan.

Ladda & rena Rutilkvarts ♡
Du kan ladda din unika kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena rutilkvarts med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten, såsom under kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen.

Du finner våra trumlade rutilkvarts här: Rutilkvarts 

Lämna en kommentar