★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Rubin

Rubin

Information om Rubin ♡
Rubin lär vara ett afrodisiakum som sägs främja alla former av kärlek. De lär fördjupa relationer mellan kärlekspartners och kan stärka närhet, passion och engagemang. Dess intensiva energi sägs skärpa sinnet, vilket i sin tur lär ge en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.

Egenskaper för Rubin
♡ Sägs ge kärlek och ökad passion
♡ Lär ha starka energier för ökad medvetenhet och koncentration
♡ Kan skapa stor trygghet

Användningsområde för Rubin
Då rubin sägs skapa en känsla av trygghet kan den med fördel placeras där du efter dess egenskaper kan behöva den som mest. Det sägs att om man placerar rubin under huvudkudden att den kan hjälpa de med insomnia och rädsla för mörker, att känna trygghet och finna ro att somna. En annan underbar egenskap och användning för rubin kan vara att den sägs ha väldigt starka energier, vilket i sin tur kan kopplas till den som bär stenen med sig. Där den lär ge dig en positiv och modig attityd, men där den även sägs ge ökad energi för olika framgångar.

Chakra: Baschakra

Stjärntecken: Skorpionen

Affirmation: "Jag omfamnar livet med passion och mod för att uppnå allt jag önskar".

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Rubin sägs kunna stärka fertilitet och påskynda läkning av impotens. De sägs även stärka fostret under en graviditet. De lär öka blodcirkulationen, stärka vitalitet och energin i nervsystemet.

Det sägs att man ska vara vaksam kring denna sten, då den kan upplevas som överstimulerande och intensiv. I sin tur sägs den dock kunna lugna hyperaktivitet hos vissa individer, så låt känslan av stenen vara i din beaktning och känn dig fram hur det känns för just dig och hur den kan passa in i din vardag på bästa sätt.

Rubin lär minska rädsla för det paranormala och där den sägs hjälpa till som skydd mot mardrömmar och psykiska angrepp.

Ladda & rena Rubin ☾
Du kan ladda din magiska rubin i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din rubin med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

Lämna en kommentar