★ HANDLA FÖR 300 KR OCH FÅ EN GRATIS MANIFESTERINGSGUIDE ★ KRISTALLKURS 15% RABATT ★ ★ Kristallakademin fyller 6 år! Handla för 300 kr och få en gratis Manifesteringsguide ★ kristallkurs 15% rabatt ★

Kristaller

Rubin

Rubin

Information om Rubin ♡
Rubin är ett afrodisiakum som sägs främja alla former av kärlek. Den lär fördjupa relationer mellan kärlekspartners och kan stärka närheten, passion och engagemang. Dess intensiva energi sägs skärpa sinnet, vilket i sin tur lär ge en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.

Egenskaper för Rubin
♡ Sägs ge kärlek och ökad passion
♡ Lär ha starka energier för ökad medvetenhet och koncentration
♡ Sägs skapa stor trygghet

Användningsområde för Rubin
Då rubin sägs skapa en känsla av trygghet kan den med fördel placeras där du efter dess egenskaper kan behöva den som mest. De sägs att om rubin placeras under huvudkudden kan hjälpa de med insomnia och rädslan för mörker, att känna trygghet och finna ro att somna. En annan underbar egenskap och användning för rubin är att den sägs ha starka energier, vilket i sin tur kan kopplas till den som bär stenen med sig. Där den lär ge dig en positiv och modig attityd, men också där den sägs ge ökad energi för olika framgångar. 

Rubin sägs kunna stärka fertilitet och påskynda läkning av impotens. Den sägs även stärka fostret under en graviditet. Den lär även öka blodcirkulationen, stärka vitalitet och energin i nervsystemet. Det sägs att man ska vara vaksam kring denna sten, då den kan upplevas som överstimulerande och intensiv. I sin tur sägs den dock kunna lugna hyperaktivitet hos vissa individer, så låt känslan av stenen vara i beaktning och känn dig fram hur det känns för just dig och hur den kan passa in i din vardag på bästa sätt.

Rubin lär minska rädsla för det paranormala och sägs hjälpa till som skydd mot mardrömmar och psykiska angrepp ♡