★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Rökkvarts

Rökkvarts

Information om Rökkvarts ♡
Rökkvarts lär jorda och stärka kontakten med moder jord och kan stimulera till ekologiska lösningar i till exempel miljöfrågor. De sägs stärka överlevnadsinstinkten och hjälpa dig att nå personliga och affärsmässiga mål. Lär även stärka förmågan att tänka klart och tar udden av gräl och konflikter.

Här hittar du våra stenar av Rökkvarts

Egenskaper hos Rökkvarts
♡ Lär vara starkt beskyddande
♡ Sägs ha starka jordande egenskaper
♡ Kan omvandla energier såsom negativa till positiva energier
♡ Sägs fungera väl för organisering och manifestationer

Användningsområde för Rökkvarts
Placera gärna en rökkvarts i hemmet eller arbetsmiljön, då den kan filtrera bort dålig energi och annat som kan dränera dig. Du kan även placera rökkvarts i fordon eller kring dina ägodelar då de sägs skydda mot stöld och skador.

Chakra: Baschakra

Affirmation: “Jag öppnar mig själv för den kreativa inspiration och inre styrka genom min själs vägledning och manifesterar mina drömmars mål”.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Rökkvarts kan jorda och stärka kontakten med moder jord och stimulera till ekologiska lösningar och omsorg i miljöfrågor. De sägs blockera geopatisk stress och absorbera viss elektromagnetism och lär vara oumbärlig i kristallnät och andra layouter för miljö, hälsa och avgiftningar.

Rökkvarts lär filtrera bort dålig stämning, klagomål, skvaller och annat som dränerar ens energi, styrka och entusiasm. Ha den gärna på dig, placera i hemmet eller på din arbetsplats. En spets av rökkvarts kan till exempel placeras ut på ditt skrivbord i riktning mot den/de som utsöndrar negativa energier.

Rökkvarts sägs främja överlevnadsinstinkter och hjälpa dig att nå personliga och affärsmässiga mål men också hjälpa dig förvandla drömmar och idéer till verklighet. De lär främja rationella, pragmatiska tankeprocesser och förbättra analyseringsförmågan och organisatoriskt tänkande.

De kan användas i gruppsituationer för att lindra kommunikationssvårigheter och främja samarbetsanda. Rökkvarts kan också hjälpa i hem där gräl tenderar att uppstå och tar udden av dessa eventuella gräl och påfrestande situationer.

Rökkvarts sägs öka fertiliteten hos både män och kvinnor, och kan stärka kopplingen mellan dig och din partner oavsett kön och identitet.

Ladda & rena Rökkvarts ☾
Du kan ladda din magiska rökkvarts i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena rökkvarts med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar