★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Rubellit

Rubellit

Information om Rubellit ♡
Rubellit lär ge kraft att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden, när man lär sig att leva fri från det som inte längre tjänar. Det sägs vara en mycket positiv kristall som kan ge styrka och som lär öppna för andra perspektiv.

Egenskaper hos Rubellit
♡ Sägs öppna upp för kärlek
♡ Lär ge kraft att bryta sig loss från destruktiva relationer
♡ Kan ge känslomässig balans
♡ Lär ge stöttning vid trauma

Användningsområde för Rubellit
Lär kunna användas för att få känslomässig läkning från tidigare upplevelser och kan öppna upp för att våga öppna sig för kärlek och tillit igen. De sägs även passa i kristallnät och kan bäras med dig under längre perioder.

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Baschakra

Affirmation: "Jag älskar mig själv helt och utan villkor".

Rubellit sägs öppna upp för universell kärlek. Det lär vara en mycket positiv kristall som kan ge styrka och öppna för andra perspektiv.

De kan höja medvetenheten för vad som pågår på vår planet och lär stärka de som arbetar i hälsofrågor med både människor, djur och natur.

Rubellit lär skapa kraften att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden. De kan hjälpa till med känslomässig läkning efter uppbrott eller annan förlust, och gamla känslomässiga sår från barndomen.

Fysiskt sägs rubellit förbättra cirkulationen i kroppen och stabilisera blodtrycket.

Ladda & rena Rubellit ☾
Du kan ladda rubellit i månens ljus (sägs vara extra kraftfullt vid fullmåne), på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din magiska rubellit med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

Recommended products

Lämna en kommentar