★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Orange Kalcit

Orange Kalcit

Information om Orange Kalcit ♡
Orange kalcit lär stimulera den fysiska kroppen och den sexuella, kreativa energin. Den sägs kunna hjälpa dig att överkomma depression, likgiltighet och nedstämdhet. Den lär även stimulera kontakt och kommunikation mellan den spirituella och fysiska kroppen.

Egenskaper hos Orange Kalcit
♡ Sägs stimulera sexuella och kreativa energier
♡ Lär ge självkänsla och stimulera till nytänkande

Användningsområde för Orange Kalcit
Du kan bära med dig stenen under perioder som kan vara tuffa. Den kan även användas under meditation och i olika ritualer. 

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Baschakra och navelchakra

Affirmation: “Jag omfamnar alla dimensioner av mig själv och mitt liv och njuter av att skapa mer”.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Indirekt

Orange kalcit sägs stimulera kontakten mellan den spirituella och den fysiska kroppen och kan stärka kommunikationen däremellan. Den lär föra ner energin i de nedre chakrana och hjälpa dig att bearbeta känslorna på ett instinktivt sätt. Den sägs även öka metabolismen och vitaliteten.

Kalcit ska inte användas för att avlägsna negativ energi i ett hem. Kalcit sägs vara en energiförstärkare och skulle därför kunna förstärka den negativa energin som kan finnas i rummet, istället för att skingra den negativa energin som du kanske önskar att bli av med. Däremot sägs kalcit rena från gamla energier och rena både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den lär också stärka kroppen inför förlossningen och verka renande under förloppet.

Ladda & rena Orange kalcit ☾
Du kan ladda din magiska värmeljuslykta i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta. Tänk dock på att rå naturmaterial kan repa selenit!
Du kan rena din orange kalcit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar