★ HANDLA FÖR 300 KR OCH FÅ EN GRATIS MANIFESTERINGSGUIDE ★ KRISTALLKURS 15% RABATT ★ ★ Kristallakademin fyller 6 år! Handla för 300 kr och få en gratis Manifesteringsguide ★ kristallkurs 15% rabatt ★

Kristaller

Malakit

Malakit

Information om Malakit ♡
Malakit lär stärka självdisciplin och självkontroll. Den sägs hjälpa dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan, den lär även skydda mot negativa energier och föroreningar både i atmosfären och i ditt energifält.

Egenskaper hos Malakit
♡ Sägs stärka din självkontroll och självdisciplin
♡ Lär ge ett upplyst ledarskap och framgång
♡ Sägs ge beskydd och ett ökat självförtroende

Användningsområde för Malakit
Malakit sägs blockera negativa energier från din omgivning och kan vara med dig såväl som i fickan eller placeras i närheten av där du befinner dig. Den sägs ta bort sådana energier som sker elektroniskt, såsom mail och telefonsamtal men även atmosfären kring dig. Att omfamna malakit vid meditation eller bära med sig under dagen lär ge dig stärkt självförtroende och kontroll. 

Chakra: Solar Plexus & Hjärta.

Affirmation: “Jag överlåter min personliga vilja till högre krafter och jag går vidare med tydlighet och självtillit”.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Malakit sägs stärka och hjälpa dig gå mot ditt hjärtas högsta mål och önskan. Där den kan hjälpa dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan och ditt självändamål.

Den lär skydda mot negativa energier, strålning och föroreningar av alla slag och sägs verka läkande på jordens energifält. 

Malakit sägs också ta kontakten och hjälpa dig att kommunicera med Ärkeängel Rafael (om detta är något du önskar). Håll kristallen över hjärtat eller sitt med den i händerna när du önskar kontakt och kalla på honom.

Ladda & rena Malakit ☾
Du kan ladda ditt magiska malakit i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din malakit med hjälp av rökelse, ljud och renande intentioner men även kring kristaller som lär rena och ladda upp andra i dess närhet.