★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Malakit

Malakit

Information om Malakit ♡
Malakit lär stärka självdisciplin och självkontroll. De sägs hjälpa dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan. De lär även skydda mot negativa energier och föroreningar, både i atmosfären och i ditt energifält.

Egenskaper hos Malakit
♡ Sägs stärka din självkontroll och självdisciplin
♡ Kan ge ett upplyst ledarskap och framgång
♡ Lär ge beskydd och ett ökat självförtroende

Användningsområde för Malakit
Malakit lär blockera negativa energier från din omgivning och kan vara med dig såväl som i fickan eller placeras i närheten av där du befinner dig. De sägs ta bort sådana energier som sker elektroniskt, såsom via e-post och telefonsamtal men även atmosfären kring dig. Att omfamna malakit vid meditation eller bära med sig under dagen lär ge dig stärkt självförtroende och kontroll.

Chakra: Solarplexus & hjärtchakra

Affirmation: "Jag överlåter min personliga vilja till högre krafter och jag går vidare med tydlighet och självtillit".

Zodiak: Vågen, Skorpionen, Stenbocken

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Malakit sägs stärka och hjälpa dig gå mot ditt hjärtas högsta mål och önskan. Där de kan hjälpa dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan och ditt självändamål.

Malakit lär stå för transformation, och vill hjälpa dig att omvandlas och bryta gamla mönster. Malakit sägs vara en äventyrlig sten som kan ge en intensiv påverkan på livet så de levs med sprudlande energier! Denna intensiva påverkan kan vara något omtumlande till en början för användaren men lär lätta efterhand.

De lär skydda mot negativa energier, strålning och föroreningar av alla slag och sägs verka läkande på jordens energifält. De sägs även uppmuntra till risktagande och förändring.

Malakit sägs också ta kontakten och hjälpa dig att kommunicera med Ärkeängel Rafael (om detta är något du önskar). Håll kristallen över hjärtat eller sitt med den i händerna när du önskar kontakt och kalla på honom.

Fysiskt sätt lär malakit lindra spänning och smärta i kroppen.

Malakit i rå form kan innehålla giftiga ämnen. I polerad och trumlad form är den skyddad av sitt ytterhölje av vax. De ska därav inte ligga direkt i vatten eller användas för egen smyckestillverkning som innebär att användaren slipar, putsar eller på andra sätt skapar damm med produkten.

Ladda & rena Malakit ☾
Du kan ladda din magiska malakit i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din malakit med hjälp av rökelse, ljud och renande intentioner men även kring kristaller som lär rena och ladda upp andra i dess närhet. Då malakit lär dra åt sig mycket negativa energier kan du behöva ladda din malakit regelbundet och ofta.

Lämna en kommentar