★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Luna Rose Kvarts

Luna Rose Kvarts

Information om Luna Rose ♡
Luna Rose är en unik och sällsynt silvergrå form av rosenkvarts. De förekommer i milda pastellfärger, av ljus nyans av grå/silvergrå och av en mysig delikat nyans av rosa. Ger silvergrå toner till den klassiska rosa rosenkvartsen. De kan erbjuda unika färgkombinationer från mjuk rosa, grå och jordnära silverton. Stenen sägs bära på en mild och söt magi av kärlek, helande och självkärlek - men samtidigt vara väldigt kraftfull. Luna Rose kan ge transformation, lugn och kärlek och sägs vara väl användbar i helande arbete.

Egenskaper hos Luna Rose
♡ Kan ge lugn och fridfullhet
♡ Lär hjälpa oss att släppa taget och ge personlig transformation
♡ Sägs balansera fysiska och känslomässiga kroppar och lösa upp stress och spänning
♡ Lär ge kunskap, förståelse och tillväxt
♡ Kan försiktigt ta bort negativitet och ersätta den med självkärlek och acceptans
♡ Sägs hjälpa helandet och övervinna trauman

Användningsområde för Luna Rose
Dessa underbara stenar kan bäras, användas i kristallnät, magi, under meditation och rituella samt andliga arbeten. Att arbeta med Luna Rose kan hjälpa oss att släppa taget och lita helt och hållet på vår personliga transformation utan att förvänta oss ett specifikt resultat. Att sätta tillit till de okända kan föra fram större och rikare kunskap, förståelse och tillväxt till bäraren. Stenen sägs även vara bra för barn och unga samt vårt inre barn och kan skänka en känsla och mildhet som ger lycka och lugn.

Chakra: Alla, specifikt bas, hjärta och krona

Affirmation: “Jag är viktig”.

Stjärntecken: Stenbocken & Oxen

Kristallelixir: Indirekt 

Förslagsvis kan du hålla en trumlad sten i handen och föra den över ditt hjärta under fullmånens sken. Detta sägs ge klarhet i känslor som kan komma att överraska dig med sin uppfattning om dina innersta önskningar.

Dessa underbara stenar sägs locka till kärlek och romantik, hjälpa till att uttrycka kunskap och idéer tydligt och kreativt samt vara en fin och mild vänskapssten.

Luna Rose tros även vara särskilt användningsbar vid övergångsenergiarbete såsom undermedvetet energiarbete och astralresor. Vid energiarbete av olika slag kan en svart turmalin eller obsidian vara att rekommendera för att hålla dig skyddad under detta arbete.

Fysiskt tros Luna Rose stötta helandet av fötter, ben och rygg samt lindra tarmbesvär som kan förknippas med fysiska blockeringar i nedre delen av kroppen. De sägs också mota svindel och stötta hjärtat.

Ladda & rena Luna Rose ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena Luna Rose med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar