★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Krysopras

Krysopras

Information om Krysopras ♡
Krysopras lär vara en sten för lycka och kan hjälpa den som behöver muntras upp. Den sägs läka hjärtesorger och stimulera glädje, självacceptans och självständighet. Krysopras kan även hjälpa dig att förlåta, att våga känna tillit igen och att förbli självständig.

Egenskaper hos Krysopras
♡ Lär ge självacceptans och självständighet
♡ Kan hjälpa vid hjärtesorg
♡ Sägs främja glädje, optimism och lycka

Användningsområde för Krysopras
Använd den gärna i perioder när du känner att livet känns orättvist eller om du blivit sviken eller lämnad. Den kan också bäras med dig för att våga släppa in andra människor igen och för att lära dig bli oberoende.

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Solar plexus & navelchakra

Affirmation: “ Idag tar jag hand om mig själv. Jag hedrar min kropp och mitt heliga utrymme. Jag älskar mig själv. Jag älskar min kropp. Jag är älskad i varje ögonblick”.

Stjärntecken: Vågen

Krysopras lär öppna och aktivera hjärtchakrat för att möjliggöra ett starkt flöde av helande energi till hjärtat. Den sägs hjälpa till att locka till ny kärlek och överflöd på alla nivåer. Omfamna stenen med händerna och säg till dig själv - “ Mitt hjärta är öppet och jag är redo för kärlek”.

Denna magiska sten lär öka medkänsla och hjälpa till att övervinna svartsjuka.

Den sägs även öka fertiliteten och kan öka medkänslan och känslan av hopp. Den lär renar auran från gamla mentala sår som manifesterats och som nu ligger och hindrar. Kan bäras under befruktningsprocessen och under början av graviditeten.

Krysopras kan innehålla spår av nickel och tillhör gruppen kalcedoner och kvarts. Dess namn liknar namnet av krysokolla som är en annan variant av mineral och som kan innehålla spår av malakit. Krysopras är inte uppbyggd av samma mineraler som krysokolla.

Ladda & rena Krysopras ☾
Du kan ladda denna underbara sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din krysopras med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar