★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Krysokolla

Krysokolla

Information om Krysokolla ♡
Krysokolla sägs hjälpa dig att förstå ditt eget värde. De lär stimulera kommunikationsförmågan och kan hjälpa dig att tala från hjärtat med kraft, pondus och övertygelse. De lär även lindra stress, ångest och kan hjälpa dig att vara mindre självkritisk.

Egenskaper hos Krysokolla
♡ Lär ge kraft och stimulera kommunikation
♡ Kan hjälpa dig att tala från hjärtat
♡ Sägs ge självvärde och självsäkerhet

Användningsområde för Krysokolla
Bär gärna kristallen på dig när du ska tala inför en stor grupp, hålla ett föredrag, är på en arbetsintervju eller en dejt. Detta då de lär hjälpa dig att tala tydligt med klar kommunikation och utstråla självsäkerhet. De sägs även kunna skapa kommunikation mellan själen och det gudomliga.

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Halschakra

Kristallnät: Endast indirekt

Krysokolla kan hjälpa dig som inte vågar tala inför andra människor. De sägs stimulera kommunikationsförmågan och kan hjälpa dig att tala från hjärtat med kraft, pondus och övertygelse. De lär hjälpa dig att förstå värdet av dina egna erfarenheter, din kunskap och i det du tillför till din omgivning.

Krysokolla lär vara en underbar sten som talar från hjärtat, till hjärtat. De sägs inspirera dig att plantera fröet för det du vill ska växa i ditt liv. De kan hjälpa dig att våga lita på din insikt och sedan följa den.

De sägs kunna hjälpa till och lindra vid smärtor under förlossning. De kan också bäras under slutet av graviditeten då de lär lindra, lugna och skapa en mjuk energi inför förlossningen.

Krysokolla förekommer tillsammans med andra kopparmineral, i synnerhet malakit. Malakit är ett grönt kopparhaltigt mineral som i rå form lär vara giftig, de ska inte utsättas för saltvatten eller för att till exempel användas för egen smyckestillverkning där man slipar och borrar hål. Dess trumlade, polerande form (av malakit) lär inte vara skadlig, men ska inte riskeras att gå sönder såsom om de får ligga i saltvatten eller används i smyckestillverkning. Vi rekommenderar även att de inte ska vara direkt mot huden.

Ladda & rena din Krysokolla ☾
Du kan ladda denna underbara sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din krysokolla med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Vi rekommenderar dig att inte rena din krysokolla i saltvatten. Då krysokolla kan gå sönder och kan innehålla spår av malakit.

Lämna en kommentar