★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Kunzit

Kunzit

Information om Kunzit ♡
Kunzit sägs hjälpa den som står inför en stor förändring och de som kan ha svårt att anpassa sig till och fungera i livet. Den lär lindra hjärtesorger efter förlust eller separation, och lär vara en vän för den som behöver återhämta sig efter ett krossat hjärta. Den sägs även skydda i destruktiva relationer. Du är värd ett liv i harmoni och frid, fylld av kärlek - ta hand om dig själv!

Egenskaper hos Kunzit
♡ Lär ge skydd och återhämtning
♡ Sägs lindra hjärtesorg och ge ovillkorlig kärlek
♡ Kan aktivera hjärtats kunskapskälla och inre vetande
♡ Sägs verka läkande av ledsamma och tuffa känslor

Användningsområde för Kunzit
Använd den gärna i magipåsar, på altare, i kristallnät eller bär den på dig för att höja kärleksvibrationerna. Du kan meditera med den när du står inför ett vägval och känner dig vilsen och be dina guider om råd att komma vidare.

Chakra: Hjärta

Affirmation: “Jag öppnar mig för ovillkorlig kärlek och jag lyssnar till mitt hjärtas röst”.

Stjärntecken: Väduren, Lejonet, Vågen, Skorpionen & Oxen

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Kunzit kan hjälpa den som står inför en stor förändring såsom förlossning, puberteten, övergångsåldern och andra stora och betydelsefulla händelser och förändringar i livets olika faser. Den sägs hjälpa stjärnbarn att födas in i det jordiska livet och hjälpa den som ligger inför döden att hantera övergången från jordelivet till andevärlden.

Kunzit sägs lindra hjärtesorger efter förlust eller separation, och lär vara en underbar vän för den som återhämtar sig efter ett krossat hjärta. Mantra för och från denna magiska sten - "Mitt trauma definierar mig inte", och vi kan inte annat än hålla med!

Den lär lugna nerver och kan vara till stor hjälp när du ska på en arbetsintervju eller ett viktigt möte. Den sägs även skydda i relationer där maktspel används och hjälpa avslöja manipulativa påtryckningar.

Ladda & rena Kunzit ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din kunzit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Du finner trumlad kunzit här: Kunzit 

Lämna en kommentar