★ JUST NU 1000 KR RABATT PÅ VÅR STORA KRISTALLKURS ★ ★ Just nu 1000 kr rabatt på vår stora kristallkurs ★

Kristaller

Klar kvarts

Klar kvarts

Information om Bergkristall/Klar kvarts ♡
Bergkristall (klar kvarts) lär vara en av de mest användbara kristaller som finns och sägs vara en utmärkt helare för alla ändamål. De kan förstärka helandets energi och stimulera samtliga chakra. Kristallen sägs vara känslomässigt neutral och lär förstärka det sinnestillstånd man har för stunden.

Egenskaper för Bergkristall
♡ Kan ge klarhet och kraft
♡ Sägs vara helande för alla ändamål
♡ Lär fungera som förstärkare i manifestationer

Användningsområde för Bergkristall
Använd de gärna i kristallnät och för ritual, meditation och manifestering, då de lär förstärka detta arbete och även ge dig klarhet och kontakt med ditt högre jag. De lär även ge kontakt med andevärlden.

Chakra: Samtliga

Affirmation: "Jag är synkroniserad med universums energi och medveten om tankens kraft".

Kristallnät: Sökare (Tri-/hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Bergkristall (klar kvarts) lär vara en av de mest användbara kristaller som finns. Detta i sin tur sägs göra att de kan fungera som helare för alla ändamål. Där de lär förstärka all helande energi och kan använda denna energi för diagnostisk läkning. De lär vara särskilt effektiv för att lindra kronisk trötthet, artrit, benskador, depression, diabetes, fibromyalgi och tarmproblem för att nämna några. De sägs stärka både mental och fysisk energi, uthållighet och fysisk styrka.Vi rekommenderar er alltid att även ta kontakt med professionell hjälp vid symtom och sjukdom ♡

Bergkristall sägs ge klarhet i alla nivåer och stadier, och lär vara mycket användbar om man vill kommunicera med sina guider. De lär även förstärka mediala förmågor och stimulera samtliga chakran, och för både kropp och sinne mot ett mer upplyst tillstånd.

Bergkristall sägs vara känslomässigt neutral och kan förstärka det sinnestillstånd man har för stunden. Vilket i sin tur kan vara bra att veta och något du lär behöva vara uppmärksam på. Du kan behöva vara extra uppmärksam på dina tankar eftersom det du sänder ut lär förmedlas av denna kristall, både på gott och ont.

Ladda & rena Bergkristall ☾
Du kan ladda bergkristall i fullmånens ljus, i solens strålar, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena bergkristall med hjälp av rökelse, saltvatten och under rinnande vatten, såsom i kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen.

Du finner våra klar kvarts och bergkristall här: Klar kvarts & Bergkristall 

Recommended products

Lämna en kommentar