★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Heliotrop

Heliotrop

Information om Heliotrop ♡
Heliotrop lär ge mental styrka när motivation saknas och kan stimulera till beslutsfattande. Den sägs vitalisera dig när du känner dig trött och oförmögen att få saker att hända. Lär stimulera välsignelser och välstånd och lär verka mycket läkande.

Egenskaper hos Heliotrop
♡ Lär ge styrka och mod
♡ Sägs ge beskydd
♡ Lär bringa vitalitet och verka renande

Användningsområde för Heliotrop
Heliotrop sägs vara en underbar sten att meditera och bära med sig, detta då den lär stärka motivationen och genomförandet av uppgifter som du tar dig an, samt där denna magiska sten kan stötta och hjälpa till med återhämtning från ansträngning och sjukdomar. 

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Navelchakra, solar plexus och hjärtchakra

Affirmation: "Jag är hemma och levande i min fysiska kropp, som vibrerar i optimal styrka, vitalitet och renhet, och jag agerar i enlighet med min högsta gudomliga potential".

Kristallnät: Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

De sägs stimulera blodsystemet, öka energinivåerna och den fysiska uthålligheten. Detta lär i sin tur stimulera immunsystemet och hämma infektioner och inflammationer.

Heliotrop lär även stärka kommunikation och kan öka intuitionen.

Heliotrop sägs främja kroppens läkning efter förlossningen och där den även kan vitalisera ett trött sinne och en dränerad själ. Den lär stärka blodomloppet och sägs förhindra missfall. Lär gå att använda under hela graviditeten och kan gärna finnas med dig under såväl graviditetsperioden och förlossning. 

Ladda & rena Heliotrop ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena heliotrop med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten, såsom under kranvatten och i ett vattendrag ute i naturen.

Lämna en kommentar