★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Falköga

Falköga

Information om Falköga ♡
Falköga sägs vara en insiktsfull sten som kan avvärja mardrömmar, skydda från ondska och avundsjuka. De lär ge djupa insikter och större medvetenhet så att man kan se bortom det uppenbara. Sägs vara en kraftfull sten för att öka självförståelsen och självacceptans.

Egenskaper hos Falköga
♡ Lär ge beskydd och livskraft
♡ Kan ge nya insikter och perspektiv
♡ Sägs verka jordande
♡ Lär ge ökad medvetenhet

Användningsområde för Falköga
Placera gärna på tredje ögat då de lär öka de sensoriska gåvorna och förmågan att se bortom det ögat ser, samt för att skapa en länk till kosmiska krafter för inspirerande vägledning.

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Halschakra

Affirmation: “Jag är ansluten till min fysiska kropp” & “Jag gör plats för tydlighet och jag kan se sanningen som ligger bakom fasaden. Jag är beredd på vad som avslöjas”.

Stjärntecken: Stenbocken & Lejonet

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Falköga lär vara en auktoritativ sten som kan avvärja mardrömmar, skydda från ondska och avundsjuka, och som sägs ge djupare insikter och medvetenhet så att man kan se bortom det uppenbara. De lär vara ett fantastiskt hjälpmedel för att öka de sensoriska gåvorna och förmågan att se bortom det ögat ser och ger en länk till kosmiska krafter som ger inspirerande vägledning.

Det sägs även vara en kraftfull sten för att läka jordens energier och för att öka självförståelsen. De kan jorda i kaotiska situationer och lär sätta problem i nya perspektiv, speciellt när stenen placeras på det tredje ögat.

Tigeröga och falköga har uppstått genom omvandling av riebeckit till mineralen krokidolitkvarts (en asbestvariant) och ska därav inte användas direkt i elixir. Det är detta som ger stenarna sitt fina och unika skimmer. De är inte farlig i trumlad form, för att omfamna med händerna eller ha kring sig, men i pulver/damm och rå form där man till exempel slipar eller polerar kan det finnas spår av asbest som inte ska inandas eller förtäras i dryck.

Ladda & rena Falköga ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena falköga med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Du hittar våra trumlade stenar av falköga här: Falköga 

Se alla våra stenar av Falköga

Lämna en kommentar