★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Brun Aragonit

Brun Aragonit

Information om Aragonit ♡
Aragonit sägs öka förmågan till självbehärskning och tålamod samt kan hjälpa energiflödet från de nedre chakrana till de högre chakrana. De lär stimulera all slags kommunikation, både på det fysiska planet och de högre nivåerna. Sägs påverka samtliga chakra och kan balansera hela auran.

Egenskaper hos Aragonit
♡ Sägs ge tålamod, självförtroende och självdisciplin
♡ Lär ge känslomässig healing och styrka
♡ Sägs balansera hela auran

Användningsområde för Aragonit
Sitt gärna med en aragonit i händerna under meditation, då den lär föra jordens energi uppåt, genom din energikanal, och kan bringa fysisk och känslomässig healing.

Chakra: Samtliga

Affirmation: “Jag skapar nu balans och harmoni inom mig själv och går framåt med tillit och tro”.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Aragonit sägs öka förmågan till självbehärskning, tålamod och självförtroende, och kan även hjälpa energiflödet från de nedre chakrana till de högre chakrana. De lär även ge dig en stark trygghetskänsla och en känsla av ansvar för dina handlingar och saker som sker. De kan öka tillförlitligheten i dina åtaganden mot dina framtida mål, så att du kan känna en trygghet i vetskapen om att du är på rätt väg men också vart du är på väg.

Aragonit lär hjälpa till att befria dig som har negativa, mentala och andliga problem och kan leda dig mot ett produktivt och positivt liv.

Ladda & rena Aragonit ☾
Du kan ladda aragonit i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena din aragonit med hjälp av rökelse, ljud och renande intentioner. Klusters ska inte renas i vatten, och speciellt inte aragonit som har flera mindre kristaller och lätt kan bli kantstött, få sprickor eller gå sönder.

Du finner klusters av aragonit här: Aragonit 

Alla Aragonit stenar

Recommended products

Lämna en kommentar