★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Rosa Ametist

Rosa Ametist

Information om Rosa Ametist ♡
Rosa ametist sägs öppna dig för att ge och ta emot kärlek och vänskap. Den kan främja en positiv självbild, öka självkänslan och kärleken till sig själv. Rosa ametist lär hjälpa dig att vara dig själv och att leva enligt ditt högsta bästa jag. Den sägs ge ovillkorlig kärlek och läka gamla sår från det förflutna.

Egenskaper hos Rosa Ametist
♡ Sägs ge universell kärlek och verka läkande
♡ Kan höja din självbild och självkänsla
♡ Lär öppna för kärlek och vänskap

Användningsområde för Rosa Ametist
Använd den gärna för att arbeta med din självbild och för att öppna upp för all den kärlek som finns runtom dig. Ställ den på ett altare eller liknande för att påminna dig själv varje dag - om hur fantastisk du är!

Rosa ametist är en kvarts som hittills endast hittats i Patagonien i Argentina. De lär därför vara något sällsynta och kan vara svåra att få tag i. Färgen är ett resultat av inneslutningar av hematit precis som hos ametist men som ger rosa, aprikos, ljus - lavendel, beige och vita toner. De är otroligt vackra!

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat och kronchakra

Affirmation: “Jag älskar och accepterar andra, jag är skyddad från negativ energi”.

Rosa ametist sägs vara en sten som kan balansera hjärtat tillsammans med sinnet. Stenen lär verka meditativt, lugnande och balanserande. Den kan förbättra intuition, spirituella - och psykiska förmågor.

Det sägs att om man får tag i rosa ametist, och kan hålla den i händerna, kommer du upptäcka att den är värd sin väntan och vikt i fördelar. Att ha denna stenen runt sig lär vara som att kunna meditera mitt i en orkan! Det kan finnas en mängd känslor runt omkring dig, men där du lär kunna bibehålla en känsla av lugn och nåd. Det kan också vara så att du får upptäcka att ditt hjärta är öppet och vill expandera till dem omkring dig.

Ladda & rena Rosa Ametist ☾
Du kan ladda denna unika och sällsynta kristall i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena rosa ametist med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar