★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Ärkeänglar

Rafael

Rafael

Ärkeängel Rafael - Guds helare (Han som läker)

Den fysiska läkningens ängel. Rafael hjälper till helande av djur och människor, guidar healers, skyddar de som reser och hjälper dig komma närmare din själsfrände.

Huvudkristall: Smaragd
Vad/vem söker du?: Rafael hjälper dig genom smaragden att hitta det eller den du söker. Be Rafael hjälpa dig genom kristallen.

Övriga kristaller för att kalla på Ärkeängel Rafael

  • MoldavitÄr ditt hjärta öppet för kärlek och inre frid? Moldavit hjälper dig öppna ditt hjärta för andra och att se saker ur andra perspektiv och att känna platonisk kärlek.
  • Grön KalcitOmger du dig med rätt människor? Rafael och grön kalcit hjälper dig som kämpar med vänskaps- och kärleksförhållanden och att se saker ur andra perspektiv.
  • MalakitVilka mönster i ditt liv upprepar sig? Hjälper dig se de livsläxor du behöver lära dig för att knyta starkare band till din omgivning och att kunna släppa de som inte längre behövs.
  • Grön turmalinDrar du till dig rätt personer? Genom Rafael hjälper grön turmalin dig avslöja dina sanna vänner och att se vilka du verkligen vill ha i ditt liv.
  • CitrinHur för jag in glädjen i mitt liv? Genom Citrin hjälper Rafael dig att visualisera det du önskar och att manifestera det i ditt liv.
  • Grön Aventurin: Vad behöver du bearbeta för att komma vidare? Grön aventurin hjälper dig se vad du behöver för att kunna komma förbi de hinder du har idag för att nå det du önskar. Rafael hjälper dig med det.
  • Gul KalcitHar du förlorat glädjen i ditt liv? Gul kalcit hjälper dig hitta tillbaka till glädjen och genom att be Rafael om hjälp kan du få tillbaka livsglädjen igen.

Se våra övriga kristaller förknippade med Ärkeängeln Rafael

Lämna en kommentar