★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Ärkeänglar

Chamuel

Chamuel

Ärkeängel Chamuel - Han som ser Gud

Missförståndens, relationernas och samförståndens ängel. Hjälper till universell och personlig fred och att hitta det du söker.

Huvudkristall: Fluorit
Hela din aura: Fluorit stärker och läker auran och alla dess energifält, be Chamuel om hjälp i frågor genom kristallen.

Övriga kristaller för att kalla på Ärkeängel Chamuel

  • Rosa turmalinÄr du självkritisk? Genom rosa turmalin hjälper Chamuel dig att se destruktiva självkritiska tankar och hjälper dig att älska dig själv precis som du är.
  • DanburitÄr du fokuserad på kärlek? Hjälper dig att skapa glädje och harmoni och att släppa in kärlek i ditt liv genom Chamuel.
  • VattenmelonturmalinBehöver du mer uppmärksamhet och ömhet? Hjälper dig ta bättre hand om dig själv och att genom Chamuels guidning behandla dig själv på samma sätt som du vill att andra ska behandla dig.
  • Själsfrände-kvartskristallÄr du redo för kärlek? Be Chamuel hjälpa dig vårda dina relationer och låt kristallen förändra ditt tänk från ”jag” till ”vi”.
  • Röd jaspisKrigar du för din sak? Genom Chamuel och röd jaspis får du bättre förståelse för helheten i det som är viktigt för dig och kan på så sätt hitta en kompromiss om nödvändigt.
  • HeliotropBehöver du mod och styrka? Chamuel tillsammans med Heliotrop ger dig det mod och den styrka du behöver för att uppnå det du behöver ha hjälp med.
  • KarneolKänner du att du lever någon annans liv? Karneol hjälper dig stanna upp och att kämpa för det du vill och att ha modet att säga ifrån till de som styr dig. Chamuel hjälper dig på vägen.

Se våra övriga kristaller förknippade med Ärkeängeln Chamuel

Lämna en kommentar