★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Ärkeänglar

Gabriel

Gabriel

Ärkeängel Gabriel - Gud är min styrka

Kommunikationens och barnens ängel. Hjälper de som kommunicerar via skrift. Författare, lärare och de som arbetar med barn har stor hjälp av Gabriel. Gabriel hjälper också vid graviditeter och adoptioner.

Huvudkristall: Koppar
Omge dig med moderlig kärlek: Koppar är en ledare som länkar moder jords kärleksfulla energi till Gabriels moderliga omtanke. Be Gabriel hjälpa dig när det gäller barn.

Övriga kristaller för att kalla på Ärkeängel Gabriel

  • DolomitHar du något du vill förmedla? Hjälper inspirationen att flöda och att uttrycka det du vill förmedla.
  • AmmonitGår du runt i cirklar? Hjälper dig finna de svar som finns i ditt inre och att släppa upprepade mönster.
  • HerkimerdiamantMinns du dina drömmar? Drömmar kan bära med sig viktiga budskap som hjälper dig lösa ett problem eller en livssituation. Herkimerdiamant hjälper dig minnas dem när du vaknat.
  • SkolecitFörsöker du hinna allt på samma gång? Hjälper dig sortera information och det du vill förmedla så att inte allt kommer på samma gång i en enda stor röra.
  • MånstenHar du besvär kopplade till kvinnokroppen eller är du gravid? Månsten stärker kroppen och hjälper i fertilitets- och graviditetsbesvär men också vid önskemål om utkomsten. Be Gabriel hjälpa dig om du behöver hjälp med kvinnorelaterade frågor.
  • AkvamarinFår du panikattacker? Genom Gabriel hjälper akvamarin dig att behålla lugnet och att verbalt uttrycka det du känner och vill förmedla.
  • SelenitFörstärk din änglakommunikation! Selenit ger dig en stark kontakt med änglar och andliga väsen och i synnerhet med ÄÄ Gabriel. Använd denna när du önskar ett djupare samtal med Gabriel.

Se våra övriga kristaller förknippade med Ärkeängeln Gabriel

Lämna en kommentar