★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Alla blogginlägg

Vad väntar dig 2022? Orakelkort-läggning för året

Vad väntar dig 2022? Orakelkort-läggning för året

Oracle spread för att ringa in 2022

Vilket år vi har haft, eller hur? Både utmaningar, rädslor, tvivel men också glädje och hopp. Ta hjälp av orakelkorten för att spirituellt släppa taget om 2021 och få en energiprognos över 2022.

Du behöver: 

Ett set orakelkort*

Det kan vara vilka kort som helst, men gärna några som talar till dig. Vi har använt oss utav Kristallakademins egna orakelkort ”Låt kristallerna vägleda dig”. De finns här i vår webbutik. 

Innan du börjar - aktivera korten
Börja med att hålla korten i din vänstra hand och knacka en gång med höger knytnäve på korten för att ”nollställa” deras energi. Du kan också dra fingret längs med alla kanter på korten så att just din energi får en speciell kontakt med dem. Ytterligare ett sätt är att hålla korten framför hjärtat och tyst lägga en intention, något i stil med ”Jag ber att korten visar det högsta, bästa och mest kärleksfulla budskap”. Nu är du redo att göra din kortläggning!

En personlig 3-kortsläggning för att släppa 2021 & välkomna 2022

Börja med att blanda korten en stund. När du känner dig redo drar du först ett kort, sedan det andra och till sist det tredje. Se bilden nedan.

Kortläggningen steg för steg:

Kort 1 (till vänster), detta släpper du taget om nu
Reflektera över: hur tolkar du själv kortets budskap? Vad mer är du redo att släppa taget om?

Kort 2 (mitten) ditt tema för året 2022
Reflektera över: Vad är ditt budskap? Kanske ger kortet dig något specifikt du bör arbeta med, något att fokusera på eller något som du vet att du behöver fortsätta släppa taget om.

Kort 3 (till höger), något nytt som kommer
Reflektera över: Vad är det du behöver bjuda in mer av? Finns det något du längtar efter? Önskar eller vill förändra? Gör dig redo för nya möjligheter!

Använder du orakel- eller tarotkort ofta? Vi har tagit in underbara tarot-journaler från Cocorrina där du kan anteckna alla dina utlägg och deras budskap! Spana in dem  här. 

Vill du göra en längre kortläggning har vi en 12-kortsläggning för årets alla månader, 2022

12-korts läggning för 2022

Kom till ro och tona in med dig själv först. Blanda korten en stund. När du känner dig redo drar du först ett kort, sedan det andra och det tredje tills du har lagt ut 12 kort likt bilden här nedan.

Varje kort symboliserar en energi eller ett budskap för månaden. Reflektera över budskapet som kortet ger dig och gör anteckningar om du behöver. Gå sedan vidare till nästa kort i följden. Den här kortläggningen fungerar som en energiprognos över det som skall komma framöver! 

BONUS!

Känner du att du behöver bearbeta det som varit? Gör den här 6-kortsläggningen för att släppa taget om 2021 och reflektera över det som har varit.

6-kortsläggning för att släppa taget om 2021

  1. Din största utmaning 2021
  2. Det du har lärt dig från detta
  3. Detta bör du lämna bakom dig inför 2022
  4. Detta är du "klar" med 
  5. Något du behöver fokusera mer på
  6. Ditt stora budskap från Universum 

All lycka inför det nya året!

/Kristallakademin

Lämna en kommentar