★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Alla blogginlägg

Super 7 och en grå & röd Fantomkristall

Super 7 och en grå & röd Fantomkristall

Fantomkristaller

Fantomkristall kan hittas i en mängd olika kvartser, och har uppstått genom att kristallen har haft en period där den minskat sin tillväxt för att sedan fortsätta växa igen och detta skapar spöklika skuggor av kristallspetsar inuti kristallen, så kallade fantomer.

Egenskaperna hos en fantomkristall

Fantomkristall (Fantomkvarts) öppnar din skugga och avslöjar de gåvor som den innehar. En fantomkristall aktiverar helande förmågor och underlättar läkning i den fysiska kroppen genom ändringar på det eteriska planet.

Fantomkvarts symboliserar universell medvetenhet. Dess syfte är att stimulera healing och den helande förmågan hos allt liv. Den förbättrar meditationsförmågan och hjälper dig se och förstå tidigare liv och återställa förträngda minnen så att du kan lägga det förflutna bakom dig. Den symboliserar många gångna själsliv och skänker en bredare andlig medvetenhet och hjälper till med övergångar. Den tar dig på resor genom flera inre dimensioner, rensar bort lager efter lager för att blotta din andliga kärna. Fantomkvarts hjälper till att komma åt Akashakrönikorna, återhämtar undertryckta minnen och åter-innesluter eller omförhandlar tidigare kontrakt, underlättar besök mellan jordelivet och själsnivån för att släppa föråldrade själsplikter. Den utjämnar övergångar av alla slag, och visar vad ditt nästa steg skulle kunna vara.

 

Olika färger i en Fantomkristall

Fantomkvarts kan ha olika färger på inneslutningarna som har ytterligare läkande egenskaper.

Grå Fantom

Frigör information om tidigare liv i visuella tillbakablickar som rör sig snabbt bakåt från nutid till barndom i detta liv, och sedan vidare bakåt till tidigare liv. Bör användas endast en kort stund för att bearbeta informationen, be sedan om att få fokusera på en specifik livstid eller karmiskt problem som ska släppas. Detta är värdefullt vid regression och vid arbete på att släppa karmiska frågor och mönster. Använd informationen för att arbeta med den karmiska kraften.

Röd Fantom

Öppnar och frigör minnen, känslor och bilder från trauman i tidigare liv och känslomässig smärta i detta liv.  Läker och släpper vrede, ilska, förbittring, terror, rädsla och förvirring. Underlättar återhämtningen efter sexuella övergrepp och de som har övergivits eller misshandlats som barn. Läker skador i barnet inom dig genom att väcka din förmåga att känna och bearbeta vad som måste blockeras för att överleva. Den påskyndar läkningen i den emotionella kroppen.

Vit Fantom

Balanserar jordens Chi och himmelsk Chi. Den öppnar galaktiska chakran bortom det transpersonliga. Den expanderar medvetenhet i de eteriska kropparna, i sinnes energinät och i planetens lay- och energilinjer. Den öppnar auran för ljusarbetare och balanserar flödet i kundalinienergin, Haran och alla chakrana. Den expanderar aurans förmåga att hålla ljus, information och energi.

"Grå fantom frigör information om tidigare liv. Röd fantom öppnar och frigör minnen. Vit fantom balanserar Chi och hjälper ljusarbetare.

 

Super Seven

Super Seven eller (Super 7) har fått sitt namn eftersom den består av sju olika sorters kvarts; berkskristall (klar kvarts), Ametist, Rutilkvarts, Rökkvarts, Cacoxenit, Goethit och Lepidokrokit. Mineralinneslutningar som synergistiskt skapar en helande frekvens större än summan av delarna. Tillsammans skapar dessa 7 energier en frekvens som underlättar andlig tillväxt på alla nivåer. De fungerar som en korridor till det undermedvetna för att hjälpa dig att komma ihåg varför du är här, vad din roll är och hur du kan leva upp till detta ändamål i allra högsta grad. Super Seven hjälper till medvetenhet, tillväxt och påverkar alla chakran.

En märklig sak med en Super Seven är att den är kall!! Vi har fått det förklarat för oss att detta beror på all den energi som den innehåller men då borde den väl bli varm? 

Kommentera gärna dina erfarenheter och tankar! 

Lämna en kommentar